Βαθμολογία

Ενίσχυση με Γκαραλίακο ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Μια πολύ σημαντική προσθήκη ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων καθώς οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σε όλα με τον Αντώνη Γκαραλίακο ο οποίος αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την «γραμμή κρούσης» του Αχιλλέα εν όψει της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Ο Γκαραλιάκος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και επιθετικός ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα της ΑΕ Κιλελέρ.

Δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό κοινό της Επαρχίας Φαρσάλων καθώς έχει φορέσει με μεγάλη επιτυχία την φανέλα του Ολυμπιακού Αμπελιάς όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Επίσης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Πλατύκαμπο, στον Πυργετό (Δ και Γ Εθνική), στον Αετό Μακρυχωρίου, στην Προοδευτική Ανάβρας και στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Δεδομένα πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος με την ποιότητα και τις παραστάσεις του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το συγκρότημα του κ. Χρήστου Καπελιάνη.

Σύσσωμη η ομάδα καλωσορίζει τον Αντώνη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Δυο αποχωρήσεις

Από τον Αχιλλέα Φαρσάλων αποχώρησαν οι Γιώργος Χατζηλιάδης και Γιώργος Φώτος με την Διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα και την προσωπική τους ζωή με υγεία και επιτυχίες.