Βαθμολογία

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή των Κουτροκόη – Φουρλή στον ΑΝΤ1

Σε αλλαγές προχωράει ο ΑΝΤ1 από τη νέα χρονιά καθώς από αυτό το Σάββατο οι Πρωινοί τύπου μένουν στην αρχική τους σύσταση με Παναγιώτη Στάθη και Νίκο Ρογκάκο αλλά και Ηρώ Ράντου.

Η εκπομπή ναι μεν θα ξεκινάει στις 06.30 αλλά πλέον θα τελειώνει στις 10.00 πράγμα που σημαίνει ότι το δεύτερο μέρος με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Αντώνη Φουρλή περνάει πλέον στην τηλεοπτική ιστορία λόγω πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Το εγχείρημα απέτυχε μιας και έγιναν πολλά λάθη στο στήσιμο της εκπομπής και όχι μόνο, γεγονός που αναγνωρίζει προφανώς και το ίδιο το κανάλι σε μια ζώνη που εξ αρχής φοβόταν πολύ για πολλά χρόνια τώρα και εκ του αποτελέσματος δεν χειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο και άλλα είχαν προγραμματιστεί αρχικά και άλλα έγιναν στην πορεία της σεζόν.

Ο Αντώνης Φουρλής επιστρέφει στο Special Report μαζί με τον Τάσο Τέλλογλου και την Μαρία Σαράφογλου ενώ η Ντόρα Κουτροκόη ως παιδί των ειδήσεων επιστρέφει στα ντεσκ του δελτίου με τον Κωστή Τσιακανίκα με το οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα κάνει σχόλιο είτε θα ασχοληθεί με την αρχισυνταξία του δελτίου όπως εκανε για πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία στον ΑΝΤ1. Μάλιστα επειδή πολλά είχαν γραφτεί για το μέλλον της στον σταθμό με μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη την ερχόμενη σεζόν, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι παρά μόνο αόριστες αναφορές, από τη στιγμή που ο παρουσιαστής δεν έχει πάρει καμία απόφαση ακόμα για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Ωστόσο, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η Ντόρα Κουτροκόη έχει ήδη δεχτεί στενό μαρκάρισμα από τρία προτάσεις από κανάλια, μεταξύ αυτών και το πρώην κανάλι της το OPEN, αλλά προς το παρόν η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος καθώς επιθυμία της ίδιας είναι από την μια να μην βιαστεί από τη στιγμή που και με τον ΑΝΤ1 έχει τις καλύτερες σχέσεις και είναι ένα κανάλι που αισθάνεται σαν και οικογένεια και από την άλλη επιστρέφει σε κάτι που και ξέρει καλά να κάνει αλλά και αγαπά πολύ.

tinasmess.gr