Βαθμολογία

Super League 2: Αυξάνονται τα κρούσματα στις ομάδες

Συνεχείς είναι οι ανακοινώσεις κρουσμάτων από ομάδες της Super League 2, καθώς ο κορονοϊός καλπάζει.

Οι ΠΑΕ μετά τα τελευταία τεστ ενόψει της 11ης αγωνιστικής την Τετάρτη (5/11) εντοπίζουν πολλά κρούσματα στις τάξεις τους.

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε 10 κρούσματα σε ποδοσφαιριστές, όσα και ο Απόλλων Λάρισας. Ο Πανσερραϊκός έχει 6 θετικούς, 4 παίκτες και 2 μέλη του τεχνικού τιμ.

Στη Ζάκυνθο βρέθηκαν 10 κρούσματα, ενώ στον Εργοτέλη έχουν βρεθεί 11. Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε 19 θετικούς, οι 17 παίκτες. Πάνω από 10 κρούσματα έχουν Αιγάλεω και Διαγόρας. 

Στον ΟΦ Ιεράπετρας, ο Χηνόπουλος μίλησε για 7 κρούσματα, ενώ αναμένονται να γίνουν κι άλλα τεστ.

Η Καβάλα ανακοίνωσε πως τα κρούσματα έφτασαν τα 13 στην ομάδα, ενώ στον Ολυμπιακό Βόλου θετικοί βρέθηκαν 9 ποδοσφαιριστές και 2 μέλη του προσωπικού. Πληροφορίες υπάρχουν και για αρκετά κρούσματα στον Απόλλωνα Πόντου.

Η Super League 2 περιμένει την επίσημη ενημέρωση για τα κρούσματα από τις ομάδες, προκειμένου να πάρει αποφάσεις για αναβολή αγώνων.

Όπως τόνισε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, δεν υπάρχει σκέψη για αναβολή της δράσης συνολικά, αλλά κάθε παιχνίδι θα εξετάζεται ξεχωριστά για το αν θα μπορεί να διεξαχθεί.

«Η Super League 2 θα περιμένει να βγουν τα κρούσματα σε κάθε ομάδα. Ανάλογα με το υγειονομικό πρωτόκολλο όποιο παιχνίδι μπορεί να γίνει, θα γίνει. Θα το γνωρίζουμε αργά το βράδυ ή αύριο το πρωί. Οι περισσότεροι αθλητές είναι εμβολιασμένοι. Βλέπετε ότι γίνεται ένας πανικός», δήλωσε στην ΕΡΤ3.

Ωστόσο, οι αναβολές αρχίζουν και… πιέζουν το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα της κατηγορίας.

onsports.gr