Βαθμολογία

Απάντησε στην Αναγέννηση ο Χαντιτάγκι

Με προσωπική του δήλωση ο Αλεξάντερ Χαντιτάγκι ενημερώνει πως τα κρούσματα στην ομάδα της Καβάλας ανιχνεύτηκαν μέσω PCR test και ο αριθμός τους έχει φτάσει πλέον στα 13, ενώ σημειώνει με νόημα πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι εκνευρισμένοι καθώς δεν αντιμετώπισαν τους «Αργοναύτες» της προτεραίας κατάστασης, με 14χρονα και 15χρονα παιδιά.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ποτέ δεν θα φτάσεις στον στόχο σου αν σταματάς και πετάς πέτρες σε κάθε σκυλί που σου γαυγίζει» – Winston Churchill

Προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Καρδίτσας, την διοίκηση και τους οπαδούς της.

Τα 10+ θετικά κρούσματα προέκυψαν από PCR tests και όχι Rapid. Ίσως να μην έχετε ενημερωθεί αλλά το όλο θέμα με την πανδημία του Covid-19 είναι αληθινό.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τα κρούσματα στην ομάδα μας έχουν αυξηθεί σε 13! Η δική σας ομάδα δεν έχει κρούσματα? Αν όχι, ίσως είναι η ώρα να μοιραστείτε το μαγικό σας μυστικό με τον υπόλοιπο κόσμο!

Κατανοώ ότι είστε εκνευρισμένοι επειδή δεν παίξατε με 14 χρόνια και 15χρονα παιδιά. Αλλά μην ανησυχείτε! Θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με την Καβάλα φέτος.

Μπορείς να επιλέξεις, να πετάς πέτρες, να παραπατάς πάνω τους, να τις σκαρφαλώνεις ή να χτίζεις με αυτές. Θα χρησιμοποιήσουμε τις πέτρες που μας πετάτε για να χτίσουμε κάτι ιδιαίτερο στην Καβάλα.