Βαθμολογία

Πανσερραϊκός: Διπλή ενίσχυση στην επίθεση

Η ανακοίνωση για Ντίαζ:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Ρολάντο Χαβιέ Ντίαζ Κάσερες, ή αλλιώς Ρολάντο Ντίαζ.

Ο Περουβιανός γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1999 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Μετά το πέρασμα του, στις ακαδημίες της Βαγέχο του Περού, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα και κατέκτησε τον τίτλο της Β΄ κατηγορίας στην χώρα του, το 2018 με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Την σεζόν 2021-22 που διανύουμε, αγωνιζόταν στην Ουνιόν Ουαράλ, έχοντας 21 συμμετοχές και 10 γκολ, πριν υπογράψει με τα «λιοντάρια» μας το νέο του συμβόλαιο, μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Η ανακοίνωση για Στίνα:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Βίκτορ Στίνα, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, έως τον Ιούνιο του 2023.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 1998 και κατάγεται από την Μολδαβία. Αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις τις μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει πραγματοποιήσει επαγγελματικό ντεμπούτο στα 17 του, με την φανέλα της Ζίμπρου.

Έχει αγωνιστεί σε 137 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 27 γκολ και έχοντας μοιράσει 20 ασίστ με τις τρεις Μολδαβικές ομάδες, που αγωνίστηκε (Ζίμπρου, Μιλσάμι, Σφίντουλ), από το 2016, ενώ είχε και ένα πέρασμα από την Ρουμάνικη Άστρα Τζιούρτζιου.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που θα αγωνίζεται πλέον, με τα χρώματα του Πανσερραϊκού, είναι 26 φορές διεθνής με τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων U19 και U21, της χώρας του, ενώ την φετινή σεζόν 2021-22, με την φανέλα της Σφίντουλ κατέγραψε 18 συμμετοχές και 7 τέρματα.