Βαθμολογία

ΠΑΕ Ρόδος: Περιμένουμε το προπονητικό team να… πάρει κεφάλια!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ρόδος για τη βαριά ήττα από τον Λεβαδειακό:

«Για τους κακεντρεχείς που θυμήθηκαν πως υπάρχουν, θεωρούμε επιβεβλημένο να αναφέρουμε ορισμένα σημεία της 10ης αγωνιστικής για να μειωθούν τα …πανηγύρια τους: Η Ρόδος είναι μια πρωταγωνιστική δύναμη στη SL2 και αυτό δεν μπορεί να το αφαιρέσει οποιοσδήποτε που θυμήθηκε πως μπορεί να αποκτήσει κάποιο άλλο ρόλο! Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι στιγμές που είναι στενόχωρες.

Την ευθύνη για την κακή εμφάνιση της ομάδας μας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό την έχουμε προσδιορίσει αποκλειστικά και μόνο στο προπονητικό team και απ΄αυτό περιμένουμε – αν χρειαστεί – να πάρει και κεφάλια! Ας αφήσουν οι θερμόαιμοι τις κριτικές και τις προτροπές: Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, δεν πρόκειται να ενδώσουμε στις αστειότητες πως η Ρόδος μας πρώτη φορά ηττήθηκε με τόσο ευρύ σκορ. ΟΛΑ είναι στο παιχνίδι, για όλα έχουμε την ευθύνη, για όλα έχουμε θέση ξεκάθαρη!

Η εισήγηση του Σωτήρη Αντωνίου είναι για τη διοίκηση αυτό που αναμένει για να προχωρήσουμε! Ουδείς γνωρίζει καλύτερα το τι έφταιξε ή τι συνέβη. Ας αφήσουν οι “προπονητές” τις εξυπνάδες του πληκτρολογίου. Για μας η συνεχής μάχη και ο αγώνας έχουν μεγαλύτερη σημασία… Για μας η εμπιστοσύνη στον προπονητή μας έχει μεγαλύτερη αξία! Από καρδιάς, ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά».