Βαθμολογία

«Να τηρούνται στα γήπεδα όσα και στους άλλους εργασιακούς χώρους»

Την αντίθεσή του στο μέτρο της δραματικής μείωσης των θεατών στα γήπεδα εξέφρασε ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωσή του. Ο Σύνδεσμος αναφέρει πως ο αθλητισμός και πάλι υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς, παρά το γεγονός ότι στα γήπεδα πρόσβαση έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι με μάσκα.

Γι’ αυτό ζητά να ισχύσουν στα γήπεδα όσα και στους άλλους εργασιακούς χώρους, καθώς αυτά τα μέτρα ισοδυναμούν με «λουκέτο». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΣΑΠΠ αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19.

Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία του στο ουσιαστικά «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας, αφού σε αυτό αντιστοιχούν τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς, παρότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοικτοί χώροι και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο εμβολιασμένοι που φορούν μάσκα, δηλαδή άτομα που πληρούν μίνιμουμ τα ίδια κριτήρια παρουσίας σε κλειστούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των διοργανωτριών αρχών ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που εξαγγέλθηκαν καθώς και στους φιλάθλους που με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Ζητά παράλληλα τα νέα μέτρα να εναρμονιστούν, τουλάχιστον, με τα όσα ισχύουν σε αντίστοιχους, με το ποδόσφαιρο, εργασιακούς χώρους».+