Βαθμολογία

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Ποδοσφαίρου

Το 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που συνδιοργάνωσε ο Ηρακλής Λάρισας και η Α.Ο.Πελασγιώτιδα, στις εγκαταστάσεις της Αλάνας και του 4-4-2 Football Park ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πολλά παιδικά χαμόγελα.
Την σημερινή ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί των κατηγοριών. Στην κατηγορία Κ12 την 1η θέση κατέλαβε ο Ηρακλής Λάρισας, την 2η θέση η Olympic football academy και την 3η θέση η ΑΕΛ. Την απονομή των κυπέλλων έκανε ο Περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Δημοτσιος, εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κου Αγοραστού Κ. και ο Δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μαμάκος.
Στην κατηγορία Κ10 την 1η θέση
κατέλαβε η ΑΕΛ ,την 2η θέση ο Απόλλων Λάρισας και την 3η θέση η Olympic football academy. Την απονομή των κυπέλλων έκανε ο προϊστάμενος του γραφείου Αθλητισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κος Σταύρος Χατζηδάκης.
Στην κατηγορία Κ8 την 1η θέση κατέλαβαν οι Αμπελόκηποι Λάρισας, την 2η θέση ο Απόλλων Λάρισας και την 3η θέση ο Ηρακλής Λάρισας.
Οι διοργανωτές του τουρνουά Ηρακλής Λάρισας και Α.Ο.Πελασγιώτιδα θέλουν να ευχαριστήσουν όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο τουρνουά και να ευχηθούν στα παιδιά, στους προπονητές τους και σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία.