Βαθμολογία

Αντιπροσωπεία της Ε.Π.Ο. στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 27-12-2021 αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επ' ευκαιρία των Χριστουγεννιάτικων Γιορτών και μοίρασε μπάλες και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο πρότυπο συγκρότημα.

Λόγω των περιορισμών που ισχύουν εξαιτίας του COVID-19, η αντιπροσωπεία της Ε.Π.Ο. και του Συλλόγου Υπαλλήλων Ε.Π.Ο. παρέδωσε τα δώρα στον διοικητή του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββα, ο οποίος ευχαρίστησε την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία της αυτή.

Από την πλευρά της Ε.Π.Ο., ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Τάκης Φύσσας δήλωσε: «Αυτές τις ημέρες προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε ανθρώπους και παιδιά που το έχουν ανάγκη, πόσω μάλλον σε αυτό εδώ το νοσοκομείο. Η κυρία Βαρδινογιάννη έχει κάνει τεράστιο αγώνα για αυτά τα παιδιά και είναι άξια επαίνων. Εμείς κάνουμε το ελάχιστο που μπορούμε».

Ο διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας από την πλευρά του τόνισε: «Οι ποδοσφαιριστές είναι υπόδειγμα για τα παιδιά μας, για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τη ζωή. Να ευχαριστήσω για την επίσκεψη αυτή και να διαβεβαιώσω ότι κάνουμε τα πάντα για  να βγουν τα παιδιά μας νικητές στη δύσκολη αυτή μάχη που δίνουν».