Βαθμολογία

Στράντζαλης: «Δεν είμαι αισιόδοξος για το μέλλον της Δόξας Δράμας»

Αρνητικές ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της Δόξας Δράμας, καθώς τις προηγούμενες μέρες παραιτήθηκε σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή που «έτρεχε» την ομάδα. O Τάσος Στράντζαλης σχολίασε τις εξελίξεις αναφέροντας τα εξής:

«Δεν πήγαινε άλλο και παραιτηθήκαμε. Απογοητευτήκαμε και φύγαμε. Δεν κατεβαίνουμε στις εκλογές», σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Οταν φτιάξαμε την ομάδα για την Super League 2 με προπονητή τον Μάκη Κατσαβάκη είχαμε καλό σύνολο, όταν όμως έμαθαν οι παίκτες ότι δεν θα αγωνιστούμε στην κατηγορία και θα παίξουμε στη Γ’ Εθνική έφυγαν και μείναμε με νέα παιδιά από την Δράμα, χωρίς εμπειρίες».

Στη συνέχεια, ο Τάσος Στράντζαλης, σημείωσε: «Δεν υπήρχαν έσοδα. Εγώ έβαλα 51 χιλιάδες, τα οποία δανείστηκα, για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου το καλοκαίρι για την συμμετοχή στην Super League 2. Εκτός από τον κ. Αποστολίδη και τον κ. Θεοδωρίδη από την Αθήνα δεν είχαμε βοήθεια. Η Ερασιτεχνική έκανε πίσω και ξαφνικά είπαν ότι θα κάνουν εκλογές στις 29/12. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ο Δεβρίκης και οι συνεργάτες του στην Ερασιτεχνική Δόξα.

Εμείς ήμασταν πρόθυμοι να μπούμε μπροστά τον Σεπτέμβριο. Ας βάλουν αυτούς που θέλουν τώρα μπροστά. Αγαπάμε πολύ τη Δόξα και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτήν, όμως δεν είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Είχαμε 1.500 ευρώ έσοδα από κάθε εντός έδρας αγώνα, τα οποία έφευγαν σε διαιτησία, σεκιούριτι και σίτιση των παικτών. Τα έξοδα μας ήταν 22-25 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Από την Σούπερ Λιγκ 2 δεν μας επέστρεψαν τις 7 χιλιάδες που είχαμε καταθέσει για την συμμετοχή μας, αλλά και ούτε λάβαμε την επιχορήγηση της ΕΠΟ.

Οι Κυριακίδης, Γκουντζίδης και Θεοδωρίδης στήριξαν την ομάδα. Εγώ έχασα χρήματα στη Δόξα, ούτε οικονόμησα, ούτε τίποτα. Υπήρχε έντονο παρασκήνιο, πισωμαχαιριές και κριτική», για να επισημάνει κλείνοντας: «Το 55% δεν έχουν εμβολιαστεί στην πόλη και δεν μπορούσαν να έρθουν στο γήπεδο».

Πηγή: metrosport