Βαθμολογία

Χάρηκαν το ποδόσφαιρο στο εορταστικό φιλικό ΠΟΕ και Κεραυνός Δρυμού

Σε πολύ καλό κλίμα, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τις άριστες και  φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, το εορταστικό φιλικό ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον Κεραυνό Δρυμού στο Δημοτικό Γήπεδο Ελασσόνας.

Πριν τον φιλικό αγώνα, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ελασσόνας, η διοίκηση του Κεραυνού Δρυμού τίμησε τον προπονητή του ΠΟΕ Βαγγέλη Μόρα για την πολυετή προσφορά του στο ποδόσφαιρο και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προπονητική του καριέρα, και τον ΠΟ Ελασσόνας για την άψογη συνεργασία και την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του ΠΟΕ από την πλευρά της, τίμησε τον προπονητή του Κεραυνού Δρυμού Κώστα Καζάκη για την πολυετή προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ επιφύλαξαν μια έκπληξη στον πρόεδρος της ομάδας Άλκη Χατζηβασίλη, καθώς του ετοίμασαν μια τούρτα με ερωτηματικό για τα γενέθλιά του, που είχε χθες, και του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά». Στη συνέχεια η διοίκηση του ΠΟΕ μοίρασε δώρα σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πηγή: Ανδρέας Νικούλης - elassona884.gr