Βαθμολογία

Ισόπαλες με 1-1 οι πρεμιέρες των Μικτών ομάδων μας (κ-15 & κ-17)

Κ-15 ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Άτυχη ισοπαλία της μικτής Κ-15 ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ με την αντίστοιχη ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ(1-1). Σε έναν αγώνα που η ΕΠΣΝ Λάρισας είχε τις ευκαιρίες να πάρει τον αγώνα, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Από πλευράς της ΕΠΣΝ Λάρισας στο 27 λεπτό ο Τσακνάκης κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μπιρσίμη.

Στο 32′ ο Κουτσαηλίας σκόραρε, με τον διαιτητή του αγώνα να ακυρώνει το γκολ ύστερα από υπόδειξη offside του βοηθού του.

Στο 35′ ο Νάκας στάθηκε διπλά άτυχος αφού η προσπάθειά του σταμάτησε ισάριθμες φορές στο δοκάρι των Ιωαννίνων.

Στο 40′ την ατομική ενέργεια του Δριστελλα απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας των Ιωαννίνων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΠΣ Ηπείρου ισορρόπησε τον αγώνα με τις ομάδες να μην δημιουργούν σημαντικές ευκαιρίες στις δύο εστίες. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ της ΕΠΣ Ηπείρου, με το οποίο η γηπεδούχος ομάδα απέσπασε τον βαθμό.

ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ – ΜΙΧΟΣ): ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ, ΑΡΣΕΝΗΣ, ΑΓΑΚΟΣ, ΝΑΚΑΣ, ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΗΣ, ΚΑΛΑΘΑΣ,ΜΠΙΡΣΙΜΗΣ, ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ, ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ, ΚΟΥΤΣΑΗΛΙΑΣ, ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ, ΔΑΟΥΛΑΣ, ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΑΣ, ΡΙΖΟΣ, ΠΑΠΑΤΖΗΜΑΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΔΑΛΛΙΟΣ, ΑΛΜΠΑΝΗΣ, ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΩΤΗΣ

Κ-17 ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τη σκυτάλη από την Κ-15 πήρε το ματς των Μικτών της Κ-17 το οποίο είχε την ίδια κατάληξη με το ακριβώς ίδιο σκορ. Ήταν μια πολύ δυνατή αναμέτρηση με πολλές μονομαχίες εκατέρωθεν. Το κύριο στοιχείο της ήταν τα δύο χαμένα πέναλτι της ΕΠΣΝ Λάρισας καθώς και οι δύο σοβαροί τραυματισμοί του Κυρμιτζη και του Καραλή.

Πιο συγκεκριμένα στο 25′ η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κέρδιζει πέναλτι (σε χέρι αμυντικού) το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζιώγας, με τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και να βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου . Στο 30′ η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ πήρε προβάδισμα με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ του Κυρμιτζή. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ΕΠΣ Ηπείρου έφερε στα ίσα το παιχνίδι με σουτ από το σημείο του πέναλτι. Στο 70′ η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κέρδιζει (το δεύτερο) πέναλτι μετά από ανατροπή του Κουρδη με τον Αρσένη να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας του στέρησε το γκολ και κατ’ επέκταση τη νίκη.

ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ – ΜΙΧΟΣ): ΔΡΑΧΑΛΙΒΑΣ, ΜΠΟΡΟΣ, ΓΑΡΓΑΛΑΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΤΑΦΑ, ΚΑΡΑΛΗΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΑΡΣΕΝΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΚΟΥΤΣΑΗΛΙΑΣ, ΚΙΡΜΙΤΖΗΣ, ΔΙΒΑΝΕΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΥΡΔΗΣ, ΝΤΑΤΣΙ, ΜΑΡΟΥΔΑΣ, ΦΩΛΛΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΒΑΣΩΝΗΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σύσσωμη η αποστολή της ΕΠΣΝ Λάρισας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Ηπείρου για την άψογη φιλοξενία. Ειδικότερα θέλει να ευχαριστήσει τον Προεδρο της Ένωσης κ.Βράκα, τον Ειδικό Γραμματέα κ. Δαυίβ και τον Διαιτητή κ. Τσιάρα για την πολύτιμη βοήθειά τους στην διαμονή της αποστολής αλλά και για τη συνδρομή  τους στους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών.

Την αποστολή της ΕΠΣΝ Λάρισας συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Καρυώτης Ρένος,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών κ. Αργύρης Γκρίμπας και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής κ. Μερτζανιδης. Ευχαριστούμε την υπεύθυνη πρώτων βοηθειών κ. Στέλλα Χαρακοπουλου και την κα. Στέλλα Σταματάκη για τη βοήθειά τους.