Βαθμολογία

Για ποια εκπομπή του MEGA ξεκίνησαν οι καμπάνες

Μπορεί το MEGA να έχει μπει φέτος δυναμικά στη ζωή των τηλεθεατών φέτος με ποσοστά που πολλά κανάλια ζηλεύουν ωστόσο δεν είναι όλες οι εκπομπές φέτος αυτές που παιρνούν τις εξετάσεις… της τηλεθέασης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι με την μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου Τι λες τώρα! με την Κατερίνα Καραβάτου, την Μαρία Ηλιάκη και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, μια εκπομπή που χτυπήθηκε πολύ φέτος από τη μοίρα λόγω διαφόρων ατυχών συμβάντων μιας και η Κατερίνα Καραβάτου έχασε τη μητέρα της αλλά και χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό.

Tα ποσοστά τηλεθέασης είναι όχι απλά κάτω από τη βάση αλλά πολλές φορές πολύ πιο κάτω από το 10% με αποτέλεσμα στο σύνολο του κοινού το Ολα Γκουντ του ΣΚΑΪ να το περνάει. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι ιθύνοντες του σταθμού της Συγγρού να μην είναι ευχαριστημένοι με την πορεία της εκπομπής σε αντίθεση με τις υπόλοιπες που στέκονται με το παραπάνω στον ανταγωνισμό.

Μάλιστα, σε πρώτη φάση έχουν αρχίσει να συζητούν σοβαρά την αλλαγή του αρχισυντάκτη σε μια προσπάθεια να κερδίσει η εκπομπή μερικές μονάδες παραπάνω ώστε να βγει η φετινή χρονιά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο καθώς στο συγκεκριμένο πόστο υπάρχει τρομερή έλλειψη στην τηλεόραση με την πληθώρα καναλιών και εκπομπών που υπάρχουν αυτό το διάστημα και τρέχουν στον αέρα. Αυτή τη στιγμή όλοι έχουν ξεχυθεί στην πιάτσα για να βρουν το κατάλληλο πρόσωπο που θα βγάλει από την αφάνεια την εκπομπή, αλλά τα “Οχι” διαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα πλέον τα κουδούνια που ηχούν στα αυτιά των ιθυνόντων σιγά σιγά να γίνονται καμπάνες ολόκληρες και αυτή είναι η αρχή!

tinasmess.gr