Βαθμολογία

Άνετη πρόκριση για τον Ηρακλή Λάρισας (PICS)

Επικράτησε του Μαχητή Τερψιθέας με σκορ 0-3

Ένα όμορφο παιχνίδι που ήταν πραγματική διαφήμιση του «ευ αγωνίζεσθαι» έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) στο φιλόξενο γήπεδο της Τερψιθέας ανάμεσα στον Μαχητή και τον Ηρακλή Λάρισας με τελικό σκορ 0-3 και πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ για τους φιλοξενούμενους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα ήταν άψογα εναρμονισμένα από τους προέδρους των δύο ομάδων, τον πρόεδρο του Μαχητή κ. Βαγγέλη Γκάγκο καθώς και τον πρόεδρο του Ηρακλή κ. Λάμπρο Ιωακείμ τις διοικήσεις των δύο ομάδων, τους προπονητές και τους παίκτες που μπήκαν πραγματικά για να παίξουν το παιχνίδι για 90 λεπτά και ο καλύτερος να κερδίσει.

Ο Ηρακλής ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί αφού είναι η ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, είναι πρώτη στον όμιλό της και αήττητη. Από την άλλη η Τερψιθέα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Γ’ ΕΠΣΛ που θέλει να πάει στην παραπάνω κατηγορία.

Ο Ηρακλής ξεκούρασε ορισμένους βασικούς παίκτες και έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε κάποια νέα παιδιά. Το ποδόσφαιρο που παίχθηκε είχε ενδιαφέρον και αποζημίωσε τους φιλάθλους που ήρθαν να το παρακολουθήσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο Σταμάτης έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα πόδια ο Τέρπος, το ριμπάουντ πήρε ο ίδιος παίκτης, που έδωσε για τον Κακαβίτση για το 0-1.

Στο 9’ σωτήρια επέμβαση του Τέρπου, που σταμάτησε τον Κακαβίτση πάλι με τα πόδια. Στο 25’ η κεφαλιά του Γκαλίτσιου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 40’ ο Δημήτρης Χασομέρης ξέφυγε από την άμυνα και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα, ωραίος συνδυασμός του Σταμάτη με τον Κακαβίτση, ο τελευταίος έκανε το σουτ, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας και πέτυχαν και τα δύο γκολ.

Από την άλλη η Τερψιθέα στάθηκε επάξια στον αγωνιστικό χώρο, παρότι τις δύο ομάδες χωρίζουν αρκετές κατηγορίες.

Στην επανάληψη στο 66’ ο Αλεξίου έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε ο πολύ καλός Τέρπος, το ριμπάουντ πήρε ο Κακαβίτσης που όμως αστόχησε και ο Ναρίνογλου έδωσε τη λύση για το τελικό 0-3.

Στο 70’ καλό σουτ του Αναδολού, η μπάλα πέρασε άουτ και στο 88’ η καλύτερη στιγμή για τον Μαχητή ήταν το πολύ καλό σουτ του Δάσσιου και η εξαιρετική επέμβαση του Χάμου σε κόρνερ.   

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Γκόνας, Τζάνακας (68΄Καραμανώλας), Δάσσιος, Κατσαβριάς (46΄Παπαδημητρίου), Καφφές Ζ., Φανίδης, Ηλιούδης, Τζορμακλιώτης (65΄Ταρταμπούκας), Ριζούλης, Φούντας (80΄Κανελλίδης).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης-Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Τάρτας, Κουτσούκης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Βαγενάς (55΄Αλεξίου), Αναδολού, Σταμάτης (55΄Ναρίνογλου), Χασομέρης, Κακαβίτσης (75΄Καμπέρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Μπουρονίκος, Πάλλας.