Βαθμολογία

Έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο η ΠΑΕ ΑΕΛ (PICS)

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μοίρασαν δώρα στο Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό σχολείο Δαμασίου

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (20/12) το πρωί, η αποστολή της Κ20 συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνο των ομάδων νέων, κ. Ζήση Ντελόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή των ομάδων νέων κ. Βασίλη Καραπιάλη, τον προπονητή της Κ20 κ. Αποστόλη Ευαγγέλου και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κ. Γιάννη Καλογιάννη, βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο του Δαμασίου, χωριό το οποίο αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα από τον σεισμό.

">http://

">http://

">http://

Εκεί, στους καινούργιους σχολικούς χώρους, μοίρασαν δώρα στους μικρούς μαθητές των σχολείων, δίνοντάς τους χαρά και χαμόγελα ενόψει της περιόδου των εορτών. Άλλωστε τα παιδιά επηρεάστηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό ψυχολογικά από την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας του σεισμού.

Στην ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισαν να δώσουν κάποιες στιγμές χαράς και να γεμίσουν τις παιδικές τους ψυχές με όμορφα συναισθήματα. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε κινήσεις όπως αυτή αποκτούν μεγάλη σημασία και έχουν ακόμη πιο ξεχωριστή αξία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως το ποδόσφαιρο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και αναμφίβολα εμπεριέχει κοινωνικές προεκτάσεις. Ας χειροκροτήσουμε την εν λόγω κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΛ και ας γίνουμε μιμητές παρόμοιων ενεργειών που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο.