Βαθμολογία

Νίκη «ανάσα» για τον ΠΟΕ, 4-0 την Αταλάντη

Νίκη «ανάσα» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε ο ΠΟ Ελασσόνας, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, με 4-0 απέναντι στην ομάδα της Αταλάντης για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Ματούλα στο 5ο λεπτό (1-0) και τον Καραγκούνη στο 10ο λεπτό (2-0) και τα δύο από πάσες του Γκουντρουμπή.

Οι ομάδας της Ελασσόνας προσπάθησε και για τρίτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο αρχικά με τον Τόλιο στο 21’, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ, και τον Γκουντρουμπή στο 26’ που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδρούτσο.Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Τσαρούχα στο 24’ αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αταλάντης προσπάθησε να φτάσει νωρίς σε κάποιο τέρμα που θα την έβαζε στο παιχνίδι, χωρίς όμως επιτυχία. Στο 54’ ο Ντάμπος σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ και τρία λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη θα έχει και σουτ του Δουβάρη μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο ΠΟΕ ανέβηκε πιο ψηλά στο γήπεδο και προσπάθησε να κλειδώσει το παιχνίδι. Ο Γκουντρουμπής στο 68' από δημιουργός προσπάθησε να χρειαστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ανδρούτσου.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 70’ με πολύ καλό σουτ του Μαρκάκη, με τον Γούπο όμως να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση και να κρατάει το μηδέν.

Ένα λεπτό αργότερα, ο επιθετικός της Ελασσόνας Φώτης Γκουντρουμπής, θα πετύχει γκολ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα της Αταλάντης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 74’ ο Τόλιος θα προσπαθήσει και αυτός να μπει στον πίνακα των σκόρερ,  αλλά το πολύ καλό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή πέρασε άουτ.

Το 4ο γκολ για την Ελασσόνα θα πετύχει ο Φουρκιώτης με κεφαλιά στο 80’ μετά από σέντρα του Κουκούλη και λίγο πριν το τέλος ο Αρσένης δεν θα μπορέσει να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Ανδρούτσο με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας της Αταλάντης να διώξει τη μπάλα και το 4-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Καραμούλας, Νταμπώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (79’ Αρσένης), Καραγκούνης (79’ Ιγγλέζος), Καραλούλης (66’ Μουστάκας), Γκουντρουμπής, Ματούλας (66’ Γκαμπέτας), Τόλιος (79’ Κουκούλης).

ΑΠΟ Αταλάντη (Δημήτρης Ασιμάκης): Ανδρούτσος, Κουδουνάς (46’ Μπαρτζολιάνος) , Σακκάς, Μπούσδρας, Μαρκάκης, Γκούρλας (72’ Παπαζαχόπουλος) Καραγιάννης , Κυριλλίδης (64’ Τσάτσος), Δουβάρας, Ντάμπος, Πατσαρούχας.

Πηγή: Ανδρέας Νικούλης (elassona884.gr)