Βαθμολογία

Θετική εμφάνιση παρά την ήττα για την ΑΕΛ Κ17 (PICS)

Η ΑΕΛ Κ17 αγωνίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/12) κόντρα στον Άρη εκτός έδρας. Ο Άρης επικράτησε με σκορ 3-1 στο Αθλητικό Κέντρο Μάττα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Superleague Κ17.

Η εμφάνιση της ομάδας του Ζήση Ζιάγκα ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα ματς.  Tα γκολ του Άρη πέτυχαν οι Κατραντζής, αυτογκόλ της ΑΕΛ και Ζλάτκος. Δοκάρι είχαν οι κιτρινόμαυροι με τον Τσαλίκογλου.

Η ΑΕΛ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με πέναλτι του Βλιώρα (1-1). Η φάση ξεκίνησε με ωραία σέντρα του Νινίκα και χέρι μέσα στην περιοχή.

Η ΑΕΛ μετά το 1-1 και ουσιαστικά μετά το 35’ βελτίωσε πάρα πολύ την εικόνα της και κοίταξε στα μάτια τον Άρη. Έχασε και σημαντικές ευκαιρίες με τους Ασίκογλου, Βογιατζάκη και Πινακά. Ελπιδοφόρα εμφάνιση για τους μικρούς της ΑΕΛ ενόψει της συνέχειας.

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι ιδιαιτέρως σημαντική από το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους δουλεύουν για την ΑΕΛ Κ17.

Ο υπεύθυνος της ομάδας κ. Ζήσης Ντελόπουλος οργανώνει το τμήμα και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες ουσιαστικές κινήσεις που θα έχουν σκοπό την πρόοδο και την εξέλιξη για τα επόμενα χρόνια.

Άρης (Κώστας Καζάνας): Ανατολάκης, Σεβαστίδης, Παπακωνσταντίνου (18’ Αυγίδης, 46’ Ζλάτκος), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καλτσάς, Κρανιάς, Καρυπίδης, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (86’ Λέκα) Κατραντζής (87’ Κοντονικολάου).

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος Ν., Νινίκας, Κουκουράβας (70’ Καζάκος), Μπάντελης, Ντιντής (45’ λ.τ. Μπόγδανος), Μπαντραλέξης, Χαλδούπης (80’ Βογιατζάκης), Γκόλτσιος, Ασίκογλου, Πινακάς (80’ Ταμπούρης), Βλιώρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Μαδένης, Παπαδόπουλος, Κρυωνάς (Σερρών).