Βαθμολογία

Επική ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου

Οι Austrian Boys ζητούν από τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Την Καβάλα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή (19/12) και οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» έστειλαν μήνυμα στους παίκτες τους. Συγκεκριμένα, ζητούν από τους παίκτες να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας και να μην ξεσπάσουν πάνω της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες και την ομάδα μας για τον αγώνα της Κυριακής μόνο τους 3 βαθμούς και να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν με αυτήν της Καβάλας και είναι λυπηρό τα παιχνίδια των “παραγόντων” να γίνεται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας.

Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να κοιτάει το μέλλον. Ζητάμε να σεβαστούν την ιστορική Καβάλα και να πάρουν τους 3 βαθμούς και όχι να “ξεσπάσουν ” πάνω της.

Επίσης την Κυριακή στις 18:00 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας στο κλειστό του ΕΑΚ για να βοηθήσουμε την αντρική ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων…».