Βαθμολογία

Θωράκισε τα μετόπισθεν με Σιάτρα ο Φαλανιακός!

Πριν το τέλος του 2021, ο Φαλανιακός ξεκίνησε τις μεταγραφικές του κινήσεις με στόχο να είναι πανέτοιμος με την έναρξη του νέου χρόνου. Εξάλλου το «διπλό» στην Τσαριτσάνη άνοιξε για τα καλά την «όρεξη» του προέδρου της ομάδας κ. Χρήστου Πρίφτη που βλέπει πως με σκληρή δουλειά, ο σύλλογος ανεβαίνει και πλησιάζει την πρώτη θέση.

Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής (17/12) σπουδαία μεταγραφή έγινε στα γραφεία του κ. Χρήστου Πρίφτη, αφού κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Σιάτρα!

Ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον Αετό Μακρυχωρίου. Έχει παραστάσεις από πολλές ομάδες σε επαγγελματικό επίπεδο (Tύρναβο, Τσαριτσάνη και Παναργειακό) και σίγουρα η προσθήκη αυτή δυναμώνει πολύ την ομάδα του Φαλανιακού ενόψει του δευτέρου γύρου.

Οι κινήσεις του κ. Πρίφτη δεν σταματούν εδώ, αφού όπως φαίνεται το… αφεντικό «τρελάθηκε» και είναι έτοιμο και για νέα μπαμ!

Τέλος αυτή η κίνηση λύνει τα χέρια του τεχνικού κ. Κώστα Νεμπεγλέρα αφού έχει πλέον στη δύναμή του έναν επιπλέον έμπειρο ποδοσφαιριστή για τα μετόπισθεν.