Βαθμολογία

Φυντάνης: «Μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο με την Αναγέννηση Καρδίτσας!»

Πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να μειώσει την απόστασή της από τους πρωτοπόρους του 1ου Ομίλου της Super League 2 έχασε η ΑΕΛ, η οποία «κόλλησε» στο 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, είπε: «Πιστεύω ότι αδικούμαστε από το σκορ. Στο γήπεδο υπήρχαμε μόνο εμείς. Στο α’ ημίχρονο έπρεπε να είμαστε 2-0. Στο β’ ημίχρονο ρισκάραμε, ωστόσο κάναμε άλλες δύο πολύ καλές φάσεις. Δυστυχώς όμως το γκολ δεν ήρθε.

Το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις ρίχνουμε όλο το βάρος στην επιθετική λειτουργία και στα τελειώματα των φάσεων. Αυτό που μας βγήκε με τον Απόλλωνα Πόντου δεν μας βγήκε σήμερα. Ακόμα και οι πλαϊνοί επιθετικοί πρέπει να σκοράρουν και όχι μόνο τα σέντερ φορ, γιατί οι ευκαιρίες πήγαν εκεί σήμερα. Ήταν ένα ατυχές για μας παιχνίδι.

Νομίζω ότι η ομάδα όσο πάει γίνεται καλύτερη. Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Είναι πολύ νωρίς να λέμε ότι βγήκαμε εκτός τροχιάς τίτλου γιατί εμείς έχουμε βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους άλλους συνδιεκδικητές. Χρειάζεται υπομονή και να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε».

Πηγή: Ελευθερία