Βαθμολογία

Μαχητής και έτοιμος για νέες προκλήσεις!!!

Μόνο θετικά σχόλια μπορούμε να κάνουμε για την φετινή πορεία του Μαχητή Τερψιθέας, στην επιστροφή του στα γήπεδα του νομού μας.

Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει με πολύ γερές βάσεις να χτίζει κάτι πολύ δυνατό για τα επόμενα χρόνια…

Οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν πέρυσι και η οποία δεν τελεσφόρησε λόγω της οριστικής διακοπής των πρωταθλημάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, με απώτερο σκοπό την επιστροφή της ομάδας στη θέση στην οποία δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται.

Το πρώτο βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου θα πρέπει να γίνει φέτος με την άνοδο στη Β’ τοπική κατηγορία ούτως ώστε την επόμενη σεζόν να υπάρχουν οι βάσεις και όλα τα εχέγγυα για να γίνει το μεγάλο άλμα στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου.

Οι προπονητές (Βαγγέλης Μπρισίμης και Θοδωρής Εμμανουήλ) δουλεύουν σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα και η δουλειά έχει βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και εκεί θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Γκάγκος έχει πραγματικά αλλάξει τα πάντα στην ομάδα, είναι ένας φιλόδοξος διοικητικός που θέλει να περάσει μία νέα φιλοσοφία σε βάθος χρόνου και αυτό το έχει πετύχει με το καλημέρα.