Βαθμολογία

Ρόδος: Νέα διαμαρτυρία για τη φιλοξενία

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης η Ρόδος για τη φιλοξενία στο Αιγάλεω. Σε αυτήν, αναφέρει: «Πράγματι η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ποιοι κάνουν …κολλεγιές και ποιοι είναι οι …κρυφοί που …ψήνουν ως το τελευταίο αγώνα. Αν ήταν μικρό το αποτέλεσμα, θα έπρεπε να είχαν πάρει κι άλλα …πέναλτι.

Η ξεφτίλα έχει όνομα και επίθετο και τη σχέση που έφερε το αποτέλεσμα σήμερα: Αλήθεια πού ήταν ο …φιλόξενος Παλτόγλου στον αγώνα των ύβρεων; Ντροπή και μόνο που αναφέρεται στον πρόεδρο μας η ανακοίνωση του Παλτόγλου που δεν κράτησε ούτε τους τύπους, για να κάνει δηλαδή στο τέλος του αγώνα – παρωδία μια συνέντευξη και να μιλήσουν οι προπονητές, με τον φόβο της παρουσίασης της γύμνιας τους.

Ε, μην ξεχνάμε, πάντα εμείς κερδίζουμε στο τέλος, ας περιμένουμε, έχει και δεύτερο γύρο! Ο Χαραλαμπίδης τι θα λέει τότε;

ΥΓ. Χτύπησαν ή όχι ποδοσφαιριστές μας και τον γενικό αρχηγό μας; Εχουμε ποδοσφαιριστή σε νοσοκομείο των Αθηνών; ΟΛΑ τα άλλα είναι τα χαρακτηριστικά του …μπραβισμού! Ποιοι φώναζαν τους Ροδίτες Τουρκόσπορους; Είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας του Παλτόγλου αυτά…».