Βαθμολογία

Τρίποντο στις καθυστερήσεις για τον Aστέρα Τρίπολης

 

Με γκολ του Κρέσπι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε την Τρίτη με 1-0 σκορ του Παναιτωλικού, στο ματς που διεξήχθη στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και άνοιξε την αυλαία της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής της Super League, πρώτης του β' γύρου.

Οι Αγρινιώτες έχασαν τεράστιες ευκαιρίες από το 60’ και μετά για να «αποδράσουν» με το διπλό από την πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ωστόσο εν τέλει έχασαν μέσα από τα χέρια τους και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 17 πόντους και βελτίωσαν τη βαθμολογική τους θέση, ενώ αντίθετα το συγκρότημα του Αναστασίου έμεινε στους 12 βαθμούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κάρμονα, Ατιένθα, Χριστόπουλος, Τασουλής (65’ Άλβαρες), Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Κανελλόπουλος (86’ Μπενίτο), Σονί, Σίτο (46’ Κρέσπι), Ριέρα (65’ Λέο Τιλίκα), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Κορνέλιους (59’ Χουχούμης), Μαλής, Βργκοτς, Λιούιμ Φλόρες, Αντόυνες, Μόρσεϊ (42’ λ. τρ. Καρέλης), Μπαρμπόσα, Μεντόσα (87’ Τσιγγάρας), Βέργος.