Βαθμολογία

Γ’ Εθνική: Καταγγελία ομάδας για βρώμικα αποδυτήρια και μουχλιασμένα ντουζ

Πολλά παράπονα και καταγγελίες για κακές συνθήκες στο γήπεδο της Τρίπολης έκανε ο Χαραυγιακός μετά το ματς με τον Παναρκαδικό. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ιστορία του συλλόγου μας δεν μας επιτρέπει να καταφεύγουμε σε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για να δικαιολογήσουμε ατυχή αποτελέσματα.

Δυστυχώς σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε τις απαράδεκτες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, όσο και των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου της Τρίπολης, στο οποίο η ομάδα μας την Κυριακή αντιμετώπισε τον Παναρκαδικό.

Είναι απαραδεκτο και μάλιστα σε καιρούς υγειονομικής επιφυλακής, νεαροί αθλητές να αναγκάζονται να αγωνίζονται κάτω από τέτοιες «τριτοκοσμικές» συνθήκες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την σωματική τους ακεραιότητα.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό. Ελπίζουμε η δημοσιοποίηση του προβλήματος να ευασθητοποιήσει τους αρμόδιους αλλα και την οργανώτρια αρχή.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους, παρά την ήττα, καθώς πέρα απο τον αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και μια τραγική διαιτησία η οποία δεν τους επέτρεψε το δικαίωμα σε ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα με τις καταδικαστικές εις βάρους τους αποφάσεις.