Βαθμολογία

Champions League: Άκυρη η κλήρωση λόγω γκάφας

Champions League: Σε μία γκάφα μεγατόνων υπέπεσε η UEFA κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της φάσης των «16» με αποτέλεσμα να ξαναγίνει η κλήρωση το απόγευμα της Δευτέρας (13/12) στις 16:00.

Η UEFA παραδέχθηκε την απίθανη γκάφα που σημειώθηκε στην κλήρωση των «16» του Champions League και ανακοίνωσε πως η διαδικασία θα επαναληφθεί στις 16:00!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρχικά βγει λανθασμένα υποψήφια για να αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ. Το ζευγάρι συναντήθηκε στη φάση των ομίλων, οπότε δεν μπορούσε να κληρωθεί.

Αυτό επηρέασε το ζευγάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης , των οποίων οι νομικές υπηρεσίες μελετούσαν ήδη το θέμα για να δουν αν θα μπορούσε να επαναληφθεί.

Ηδη από νωρίς προέκυψε σύγχυση προέκυψε, όταν σύμφωνα με το Sky Sports News αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπήκε στο «δοχείο» των νικητών των ομίλων μετά την κλήρωση της δεύτερης-στον όμιλο- Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Λίβερπουλ μπήκε επίσης κατά λάθος στο «δοχείο» για να αντιμετωπίσει πιθανώς την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρόλο που έπαιξαν στον ίδιο όμιλο.

Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο και Παρί ΣΖ του Λιονέλ Μέσι, η Λίβερπουλ θα παίξει με τη Σάλτσμπουργκ, η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Ligue 1, Λιλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει με τη Βιγιαρεάλ, τη νικήτρια του Europa League, η Μπενφίκα θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης τη Μπάγερν, ενώ θα αναμετρηθούν επίσης Ιντερ -Αγιαξ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας –Γιουβέντους.

onsports.gr