Βαθμολογία

Άνετη επικράτηση της ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλων Πόντου

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η ΑΕΛ στην Ευκαρπία στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλων Πόντου.

Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο παιχνίδι και περιόρισε αρκετά τον Απόλλων Πόντου που ευτύχησε να προηγηθεί στο 21' με τον Σουντουρά με πολύ ωραίο μακρινό σουτ που αιφνιδίασε τους πάντες.

Η ΑΕΛ έφερε στα ίσια το παιχνίδι στο 28' όταν ο Ακούνια με ωραία ενέργεια σέντραρε για τον Όγκμποε που με το κεφάλι πέτυχε το γκολ της ΑΕΛ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 37' έπειτα από όμορφη συνεργασία με τον Γιάκο έκανε την ανατροπή στο ματς και έδωσε το προβάδισμα στους «βυσσινί».

Το τελικό 1-3 υπέγραψε λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Ματίας Ακούνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, ο Ηλίας Φυντάνης κοίταξε να διαφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει της απαιτητικής συνέχειας και το 1-3 του πρώτου μέρους παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Μοναδική ευκαιρία για το 1-4 έχασε η ΑΕΛ με Νικολιά και Ζαχαράκη σε δεύτερο χρόνο.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΛ την Τετάρτη κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο Στάδιο Αλκαζάρ.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Καλαϊτζίδης, Ενομό, Σουντουρά, Μπαργκάν (53' Δαλιανόπουλος), Παπαϊωάννου, Καλογέρης, Ζαχαράκης (46' Δεινόπαπας), Αμαραντίδης, Φράγκος (93' Ξιφιλίνος), Ελλέ.

ΑΕΛ (Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Μπέρτος (61' Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (68' Ομάρ), Ηλιάδης, Θεολόγου, Κ. Παπαγεωργίου, Κολομπίνο, Γλυνός (79' Ζαχαράκης), Ακούνια (68' Νικολιάς), Γιάκος (61' Μπαντιμπανγκά), Όγκμποε