Βαθμολογία

Γεωργαντάς: Οι αντιδράσεις στο Twitter και η συγγνώμη του παρουσιαστή

Στα αρνητικά σχόλια χρηστών του Twitter για το παιχνίδι “Sex, marry, kill” κλήθηκε να απαντήσει ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, με αφορμή τη χθεσινή εκπομπή του στην οποία ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μπάρτζης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Θέμης Γεωργαντάς έδωσε τρεις επιλογές στον Νίκο Μπάρζτη, προκειμένου να απαντήσει με ποια επώνυμη κυρία θα έκανε σεξ, με ποια θα παντρευόταν και ποια θα “σκότωνε”. Στο πλαίσιο του παιχνιδιού, έπρεπε να επιλέξει μεταξύ της Ιωάννας Μαλέσκου, της Ελένης Βουλγαράκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

“Με όποια δεν γκρινιάζει πολύ, την παντρεύομαι…”, είπε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης και συνέχισε: “Θα βάλουμε στο σεξ τη Βουλγαράκη, να παντρευτώ την Ηλιάνα. Ποια μένει; Η Μαλέσκου. Ε, τι να κάνω, θα τη σκοτώσω. Αφού αναγκαστικά πρέπει να κάνω κάτι. Δεν θέλω, καλά να είναι όπου είναι, αλλά δεν θέλω”, απάντησε χιουμοριστικά. ‘Έλα βρε, πλάκα κάνουμε, εννοείται”, σχολίασε ο παρουσιαστής.

Χρήστες του Twitter, ωστόσο, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά το συγκεκριμένο παιχνίδι, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για πλάκα ή χιούμορ, από τη στιγμή που η μία γυναικοκτονία διαδέχεται την άλλη στη χώρα μας.

media.gr