Βαθμολογία

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Λάρισας

Με σκορ 5-1 ηττήθηκε ο Απόλλων Λάρισας το Σάββατο (11/12) από τη Βέροια εκτός έδρας. Στους 17 βαθμούς έφτασαν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους δύο βαθμούς.

Η Βέροια μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε τόσο με το σουτ του Πόζογλου στο 8' λεπτό, όσο και με το σουτ του Οικονόμου στο 12' λεπτό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπουκουβάλα μετά από ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Πασά στο 16' λεπτό (1-0). Ένα λεπτό αργότερα (2-0, 17' λεπτό), οι Ημαθιώτες προηγήθηκαν με 2-0, με γκολ του Πασά μετά από πάσα του Πόζογλου. Ο Απόλλων Λάρισας είχε μια σημαντική ευκαιρία με το πλασαριστό του Λουκά λίγο πίσω από το ημικύκλιο της Βεροιώτικης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια στο 28' λεπτό, με το σκορ του ημιχρόνου να μένει στο 2-0.

Η Βέροια με δύο γρήγορα γκολ του Πασά στο δεύτερο ημιχρόνου (48' λεπτό και 51' λεπτό) με συνεργασίες με Πόζογλου και Μούργου αντίστοιχα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Απόλλων Λάρισας έβγαλε αντίδραση, αφού ο Ζαχόπουλος κλέβοντας αρχικά την μπάλα από τον Μπουκουβάλα, νίκησε τον Βελίδη και έκανε το 4-1. Το τελικό 5-1 για την Βέροια διαμόρφωσε ο Φοφανά από κοντά στο 70' λεπτό.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου (65′ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης (54′ Μυστακίδης), Πασάς (54′ Ράμος), Μούργος (54′ Φοφανά), Πόζογλου, Γιακουμάκης (75′ Ορφανίδης).

Απόλλων Λάρισας (Στράτσια): Νόρμαν, Γιαννίτσης, Βίγια (55′ Ζιάκας), Λίταινας (55′ Ζαχόπουλος), Λουκάς, Καλούσης, Παναγιώτου (55′ Κανούλας), Σκούπρας, Κοζού, Χατζής, Τιμπούε.