Βαθμολογία

Νίκη για Δημήτρη Κολοβέτσιο, αλλά και πρώτη αποβολή

Νίκη για τον Λαρισαίο Δημήτρη Κολοβέτσιο στο πρωτάθλημα της Τουρκίας καθώς η ομάδα του Καϊσερισπόρ κέρδισε την Ανταλιαπσόρ με 2-0 και βρέθηκε στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον πρώην παίκτη της ΑΕΛ να έχει πολύ καλή απόδοση μέχρι το 58' που αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.
Η συμβολή του να πετύχει η ομάδα του δύο γκολ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν καθοριστική και στο τέλος παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε μεγάλο διάστημα με εννέα παίκτες, αφού εκτός του Κολοβέτσιου αποβλήθηκε και ο συμπαίκτης του Γκαβράνοβιτς, πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη.
Ο Κολοβέτσιος αποβάλλεται για πρώτη φορά στην Τουρκία και φέτος ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας σε όλα τα παιχνίδια. Δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο...
Ο ίδιος για την αποβολή του στην «Ε» είπε ότι ήταν αμφιλεγόμενη η κάρτα που δέχθηκε, ενώ για την επιτυχία της Καϊσερισπόρ δήλωσε: «Ήταν η σημαντικότερη νίκη μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος... Κάναμε μια «κοιλιά» τον τελευταίο μήνα και αυτό το αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε... Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας είναι δύσκολο αλλά θα κοιτάξουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
Στο τέλος δεν μπορούσαμε να μην δε σχολιάσουμε το γεγονός ότι είναι αρχηγός της ομάδας λέγοντας: «Ναι ήμουν αρχηγός για ακόμη μια αγωνιστική και εισπράττω την αγάπη και τον σεβασμό της ομάδας και του κόσμου».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ