Βαθμολογία

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στον Αμβρακικό Λουτρού: α) απώλεια του αγώνα με τον Διαγόρα Βραχνέικων με τέρματα 0-3, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής και β) χρηματική ποινή 2.000 €.

Επέβαλε στον Αμβρακικό Λουτρού: α) απώλεια του αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα με τέρματα 0-3, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, β) χρηματική ποινή 2.000 € και γ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Επέβαλε στον Αετό Μακρυχωρίου: α) απώλεια του αγώνα με τον Θησέα Αγριάς με διαφορά τερμάτων 0-3, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της 5ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής και  β) χρηματική ποινή 2.000 €.

Επέβαλε στον Αετό Μακρυχωρίου: α) απώλεια του αγώνα με τη Νέα Αρτάκη με διαφορά τερμάτων 0-3, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου της 6ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, β) χρηματική ποινή 2.000 € και γ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Απάλλαξε τον Αίαντα Γαστούνης από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

Επέβαλε στον Πανιώνιο χρηματική ποινή 334 € (αγώνας Γ' Εθνικής με Ατσαλένιο).

Επέβαλε στον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου χρηματική ποινή 200 € (αγώνας Α’ Γυναικών με Άρη).

Απάλλαξε τον Θεόδωρο Πανούση από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Γ’ Εθνικής Αναγέννηση Άρτας-Παναγρινιακός).

Επέβαλε στον Συμεών Μάλλιαρη την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών (αγώνας Γ’ Εθνικής Εθνικός Σκουλικάδου-Διαγόρας Βραχνέικων).

Απάλλαξε τον Κωνσταντίνο Νίκα από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Γ’ Εθνικής Αήττητος Σπάτων-Αιολικός).

Επέβαλε στον Μιλτιάδη Φωκίδη την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών (αγώνας Α’ Γυναικών Οδυσσέας Γλυφάδας-ΟΦΗ).

Απάλλαξε τον Ιωάννη Μηνά από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση (παρατηρητής αγώνα Γ’ Εθνικής Μακεδονικός-Κτηνοτροφικός Αστέρας).

Επέβαλε στον Μέντεκα Καλαμαριάς χρηματική ποινή 200 € και απάλλαξε τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (αγώνας Γ’ Γυναικών).

Επέβαλε στην Σειρήνα χρηματική ποινή 200 € (αγώνας Β’ Γυναικών με Ροδόπη).

Επέβαλε στους Πόντιους Δραπετσώνας χρηματική ποινή 200 € (αγώνας Β’ Γυναικών με Ιάσωνα Ιλίου).

Επέβαλε στον Γιώργο Γρηγοριάδη την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών (αγώνας Γ’ Γυναικών Ποντιακός Αλεξανδρούπολης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης).

Επέβαλε στον Χρήστο Γιαντσελίδη την ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα 40 ημερών (αγώνας Γ’ Εθνικής Ορφέας PUMA Ξάνθης-Πανδραμαϊκός).