Βαθμολογία

Διγκόζης: «Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, έχω συζητήσει με τον πρόεδρο»

Την ανάγκη μεταγραφικής ενίσχυσης έθιξε στις δηλώσεις του μετά την ήττα της Νέας Αρτάκης από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης ο Άγγελος Διγκόζης.

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Νέα Αρτάκη που ηττήθηκε την Κυριακή με 1-0 εντός έδρας από την Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Άγγελος Διγκόζης ανέφερε τα εξής:

Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δυστυχώς σήμερα ήμασταν σε μία άσχημη μέρα. Είχαμε αρκετά προβλήματα, έχουμε αρκετά προβλήματα και κατά τη διάρκεια της εβδομάδος. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε τα προβλήματα και τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το κεφάλι κάτω. Υπομονή, δουλειά και συνεχίζουμε.

Φάνηκε ότι επηρεαστήκαμε σίγουρα (απ’ το γρήγορο γκολ), αλλά το θέμα είναι ότι και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φαινόταν ότι δεν ήμασταν σήμερα σε καλή μέρα. Δεν είχαμε ηρεμία και δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάποια ευκαιρία, σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Αταλάντη που η ομάδα μπήκε πάρα πολύ καλά και παρόλο που πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ πίσω, μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε, δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Δεν δικαιούμαστε την ήττα όμως. Νομίζω ένα παιχνίδι για 0-0.

Ο κάθε προπονητής της αντιπάλου ομάδος ή η κάθε ομάδα προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να κερδίσει, να κλέψει ένα παιχνίδι. Εμείς έπρεπε να βρούμε λύσεις. Δεν τα καταφέραμε. Και λέω και πάλι, δεν ήτανε ο αντίπαλος, ήτανε και ότι είχαμε και αρκετά προβλήματα. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την ήττα. Σίγουρα μας επηρέασε το γρήγορο γκολ που φάγαμε, αλλά δεν είμαστε σε καλή μέρα, δεν είχαμε ηρεμία.

Έχουνε γίνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο, ότι σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Αυτό που έχουμε πει με τον πρόεδρο είναι ότι για τα επόμενα τρία παιχνίδια, δύο τώρα, ότι πρέπει να δούμε σε ποια βαθμολογική θέση θα είναι η ομάδα, γνωρίζοντας ότι έχουμε κενά. Μας λείπουνε αρκετά πράγματα σαν ομάδα. Να δούμε που θα βρισκόμαστε βαθμολογικά κι αναλόγως θα πράξουμε.

Ακόμη δεν μπορώ να πω αν η ομάδα θέλει στη μία θέση ή στη δεύτερη ή στην τρίτη ή στην τέταρτη. Απλά μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε δύο παιχνίδια δύσκολα μπροστά μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε εφόσον μπορούμε, ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία, υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας. Για να είμαστε κοντά, να έχουμε επαφή με την κορυφή πρέπει να τα κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια και σε συνδυασμό, δυστυχώς για μας πρέπει να κοιτάμε πλέον και τις άλλες ομάδες τ’ αποτελέσματα. Και από κει και πέρα θα καθίσουμε να δούμε που πρέπει η ομάδα να πάρει παίχτες.

Γιατί τώρα αυτό είναι κάτι σχετικό. Μπορεί αύριο-μεθαύριο… δείτε τον Αρκούδα. Έφυγε από την ομάδα. Είναι ο Μπασινάς, έφυγε κι αυτός. Μπορεί κάποιος ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι βασικός να ζητήσει ν’ αποχωρήσει. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Αλλά σίγουρα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Και δεν είναι αυτό επειδή είναι το αποτέλεσμα το σημερινό. Ανεξάρτητα, δεν έχει να κάνει. Εντάξει σίγουρα σας λέω την ευθύνη την έχει ο προπονητής όταν δεν υπάρχει θετικό αποτέλεσμα, αλλά μην κατηγορείτε τους ποδοσφαιριστές, αυτά τα παιδιά. Γιατί πραγματικά τους βγάζω το καπέλο για τ’ αποτελέσματα που έχουν φέρει μέχρι τώρα και για την προσπάθεια που έχουν κάνει. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια.

Πηγή: eviasports