Βαθμολογία

Νίκες για Ελευθεραί, Πελασγιώτιδα και Χαλκιάδες

ΑΟ Ελευθερών-Δόξα Ραχούλας 3 – 0

Το Ελευθεραί πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς κόντρα στη Ραχούλα (3-0).

Ο Γιώργος Τσιαδήμος άνοιξε το σκορ στο 5’ με κεφαλιά ψαράκι από ωραία σέντρα του Βασίλη Ανυφαντή.

Ο Χρήστος Γκουζιώτης στο 36′ και 39′ σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα και έτσι το Ελευθεραί πήρε τη νίκη από νωρίς.

Ελευθεραί (Σταύρος Τσαπράζης): Τζήμας, Ντελόπουλος, Μιχαλόπουλος, Τσαδήμος (70′ Μαντζώνης), Ζησόπουλος, Τέλλιος (60′ Τόλλιας), Λαζαρίδης (70′ Καλαμπάκας), Θεοδώρου, Γκουζιώτης, Τριτόπουλος, Ανυφαντής.

Δόξα Ραχούλας (Σάκης Τσιάρας): Τζήμα, Βλάχος, Βλησαρούλης, Θεοχαρούλης, Σωτήρης, Σκάκος, Τσιανάκας, Τσιάρας, Ζαφειρίου, Αργυρακούλης, Μηταλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Πατέτσος, Νάκας.

Πελασγιώτιδα-Ανθούπολη 5 – 1

Εντυπωσιακή ήταν η νίκη της Πελασγιώτιδας επί της Ανθούπολης με σκορ 5-1. Ο  Παναγιώτης Γελαλής άνοιξε το σκορ στο 6’ για την Πέλα. Ο Κώστας Κουσιώρας πέτυχε τα τρία επόμενα γκολ για την ομάδα του στο 14′ και 41’ και 45’.

Η Πελασγιώτιδα συνέχισε δυναμικά και στην επανάληψη με σκόρερ τον Χριστώνη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και ο Δημόπουλος μείωσε σε 5–1 στο 66’.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Ντογκάνι (75′ Σταυροθανασόπουλος), Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος, Τσιγγάνης, Γελαλής (75′ Κακαγιάννης), Μελανός (50′ Χασιώτης), Κουσιώρας (60′ Τζήμουλας), Τσιαντούλης, Χριστώνης.

Α.Ο. Ανθούπολης (Βάιος Καραφέρης): Αναστασίου, Χατζηρούφας (Λεμονής), Παπαστάθης, Σπαρτής, Τζουμπίκας (Δημολιός), Βλησαρούλης, Βράκας, Ευαγγέλου (Παραφέστας), Ιζάι, Σκορδίλης (Τίρχας), Κατσανάκης (35′ Δημόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Σκυβαλίδας, Σούλης.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων-ΑΟ Ναρθακίου 2-1

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 15′ όταν ο Τσιτσικλής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Χαλκιάδων και με πλασέ από θέση τετ α τετ πέτυχε το 0 – 1.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν αυτή την υπεροχή τους να την εκμεταλλευτούν στο 57′ όταν ο Σελήνης «έσπασε» για τον Ρουμάνη, αυτός νίκησε τον Ζειμπέκη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μάλιστα οι ροσονέρι κατάφεραν να φέρουν ολοκληρωτικά «τούμπα» την αναμέτρηση και να πάρουν το σπουδαίο «τρίποντο» όταν στο 75′ ο Πέτσας με όμορφο πλασέ πέτυχε το 2 – 1.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Σελήνης, Ντραμπάκουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσουκέρας, Ρουμάνης (80′ Γκατζόγιας), Παληγιάννης, Τασιόπουλος (82′ Κυριάκου), Ραντάτσης (55′ Μητσόπουλος), Πέτσας (90′ Μπομπότης).

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζεϊμπέκης, Γκούνης, Δημακόπουλος (75′ Μπασδάνης), Λελεντζής (60′ Καπετάνος), Κατσικόπουλος, Αρσενόπουλος (75′ Σουλιώτης Β.), Μπουλούτσος (60′ Καψιώχας), Μουτκανάς, Χρόνης, Τσιτσικλής, Μπανιάς (40′ λ.τ. Παπαθανασίου).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοτουμπάς, Παπαγεωργίου.