Βαθμολογία

Ο Ιπποκράτης πέρασε νικηφόρα από τη Μάνδρα (PICS)

Ένα καλό παιχνίδι διεξήχθη στη Μάνδρα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ιπποκράτη με σκορ 0-2. Ματς για την Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο αγώνα είχε ρυθμό και δύναμη, νωρίς στο 14’ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, στη συνέχεια η Μάνδρα είχε δύο καλές στιγμές που έμειναν αναξιοποίητες. Στο 43’ ο Ιπποκράτης αύξησε τα τέρματά του. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έκαναν συντήρηση του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ, το παιχνίδι στιγματίστηκε στο 55’, όταν μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών σύσσωμη η διοίκηση της Μάνδρας αντέδρασε για την απόφαση του διαιτητή, να μην δώσει πέναλτι στην ανατροπή του Κατσή μέσα στην περιοχή από τον Χύσα. Υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πνεύματα.

Στο αγωνιστικό ο Χρήστος Δαλαμπύρας είχε ακόμη δύο καλές στιγμές, όμως ο Ράιδος έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις.

Στο 14’ ωραία ξέφυγε ο Φραχόλι Ο., έδωσε στον Δαλαμπύρα Χ., αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε πάνω στον Ράιδο, στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 28’ ο Ζούγκα Μαν. έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 35’ ωραία σκαφτή μπαλιά από τον Σκοτεινιώτη που βρήκε τον Κατσή αυτός θέλησε να περάσει την μπάλα, πάνω από τον τερματοφύλακα σε κενή εστία την έστειλε άουτ.

Στο 43’ ο Κιτσόπουλος ανέτρεψε τον Φραχόλι Ο., το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δαλαμπύρας Χ. για το 0-2.

Στο 50’ πολύ καλό σουτ του Δαλαμπύρα Χ., εκπληκτική απόκρουση του Ράιδου σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά μετά ο Ράιδος εξουδετέρωσε και πάλι το σουτ του Δαλαμπύρα Χ. σε κόρνερ.

Και στο 90’ το σουτ του Φραχόλι Ο. παράλληλα με την εστία του Ράιδου.

ΑΕ Μάνδρας 2016 (Δημήτρης Κατσιαφλάκας): Ράιδος, Φασούλας, Στρατίκης, Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν., Κιτσόπουλος (73’ Καραλάϊος), Σκοτεινιώτης, Τσοπουρίδης (82’ Παπαδημητρίου), Τεκέδης, Κατσής, Ανδριανόπουλος.

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Μπίτρας, Δαλαμπύρας Κ., Φραχόλι Φ., Χύσα, Κουρούκας, Βούγιας, Ιωάννου, Ζυγούρης (78’ Ζιώγας), Φραχόλι Ο, Δαλαμπύρας Χ. (92’ Τσουμάνης Α.), Μήτρος (80’ Σουλιώτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Σιαπλούλης, Λιόλιος.