Βαθμολογία

Βελτιωμένη εικόνα για την ΑΕΛ Κ17 κόντρα στο Βόλο (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (5/12) στο γήπεδο Μακρυχωρίου ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΝΠΣ Βόλου για το πρωτάθλημα της SL (Κ17).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Οι παίκτες του Ζήση Ζιάγκα απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και αν είχαν την ανάλογη αποτελεσματικότητα στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη στο τέλος.

Ο Βόλος ανέβασε στροφές στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Σε γενικές γραμμές η ΑΕΛ παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο πρώτο μισό και έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Στο 18’ ο πολύ καλός Ασίκογλου από κοντά με σουτ άνοιξε το σκορ για το 1-0, αφού προηγήθηκε αδράνεια στην άμυνα του Βόλου.

Στο 25’ και 44’ ο εξαιρετικός Βλιώρας έχασε ισάριθμες ευκαιρίες για γκολ! Στην επανάληψη οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 83’ φάουλ του Νινίκα, δύσκολα έβγαλε ο κίπερ του Βόλου, για να φτάσουμε στο 84 όταν ο Σίμος από κοντά με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 86’ η ΑΕΛ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του Βλιώρα δεν βρήκε δίχτυα.

*Ο επιθετικός της ΑΕΛ Νίκος Βλιώρας αναμένεται μέσα στη νέα εβδομάδα να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, αφού οι εξέλιξή του είναι πολύ μεγάλη και σίγουρα διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την ηλικία του (γεννημένος στις 12/7/2006).

*Υποβασταζόμενος αποχώρησε από το παιχνίδι ο επαγγελματίας τερματοφύλακας της ΠΑΕ ΑΕΛ Λάμπρος Αντωνόπουλος αφού τραυματίστηκε στον αστράγαλο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πατήσει καν το πόδι του στο τέλος. Αύριο θα υποβληθεί στις ανάλογες εξετάσεις. Από το athleticlarissa τις θερμότερες ευχές μας για γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

*Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνος των ομάδων νέων κ. Ζήσης Ντελόπουλος μετά το τέλος του αγώνα. Σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, με τον γνωστό επιχειρηματία να κάνει τα πάντα για την πρόοδο των ομάδων νέων της ΠΑΕ.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Αντωνόπουλος, Κουκουράβας (62’ Ντιντής), Μπαγιώτας, Λάζος (87’ Βογιατζάκης), Πιτσιδήμος, Μπαντραλέξης, Χαλδούπης (80’ Μπόγδανος), Ασίκογλου, Νινίκας, Πινακάς (62’ Γκόλτσιος), Βλιώρας.

ΝΠΣ Βόλος (Γιώργο2 Δανόπουλος): Καποτας, Σίμος, Βαινόπουλος (46’ Τζαφέρρι), Ζέρβας, Γαβρηιλίδης, Ορτέντζιος, Κωνσταντόπουλος (82’ Μπασαγιάννης), Ιωαννίδης (70’ Κουφογεώργος), Τόμε (82’ Νταβλαμάνος), Μακρονάσιος (46’ Τρίχας), Ζαρίφης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τασιόπουλος Γ., Τασιόπουλος Κ., Αγγελόπουλος (Βόλου).