Βαθμολογία

Ανακοίνωση από την Μάνδρα

Η διοίκηση της Μάνδρας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή το σημερινό ματς με τον Ιπποκράτη. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Για άλλη μια αγωνιστική γινόμαστε θεατές σε κωμικοτραγικές καταστάσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Η αγανάκτηση όλων όσων βρεθήκαν στο γήπεδο της Μάνδρας σήμερα με αυτά που είδαν από την διαιτητική τριπλέτα με μπροστάρη τον κ. Χήτο και το α' βοηθό Σιαπλούλη δεν έχει προηγούμενο. Ο διαιτητής Χήτος δεν έδωσε στην φάση του 49 λεπτού πέναλτι μαρς για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του ποδοσφαιριστή μας Κατσή Σταύρου με τον αντίπαλο παίχτη να τον σταματάει αντικανονικά αλλά ο διαιτητής Χήτος κατά περίεργο λόγο φωνάζοντας είπε πως δεν είδε καμία παράβαση και κιτρίνισε τρεις ποδοσφαιριστές μας για διαμαρτυρίες. Ωστόσο κάθε επίθεση μας κοβόταν για οφ σαιντ από τον επόπτη Σιαπλούλη ενώ ήταν τρία μέτρα πίσω από την φάση και στην συνέχεια ζητούσε συγγνώμη από τις έντονες αποδοκιμασίες του πάγκου μας.

Ο διαιτητής Χήτος δεν έδωσε καμία κόκκινη στην φάση του 65 λεπτού μετά από επικίνδυνο παίξιμο αντιπάλου παίχτη στον ποδοσφαιριστ μας Μάριο Ζούγκα. Τα διαιτητικά αίσχη που γίνανε σήμερα στο παιχνίδι χρειάζεται να γράφει τόμος ολόκληρος γιατί μιλάμε ξεκάθαρα για αλλοίωση του αποτελέσματος. Έχουν γίνει χιλιάδες διαιτητικές σφαγές εις βάρος μας αλλά η σταγόνα μετά από αυτό ξεχείλισε. Δεν ζητήσαμε ποτέ την εύνοια κανενός αλλά δεν ανεχόμαστε από κανέναν να παίζει με τον αγώνα που δίνουμε κάθε Κυριακή για να στέκεται η ομάδα μας στο γήπεδο και να μας εμπαίζει ο Χήτος και ο κάθε Χήτος. Μετά το σημερινό απαιτούμε το μη ορισμό του διαιτητή Χήτου ποτέ σε αγώνα δικό μας όσο και του Α βοηθού Σιαπλούλη γιατί με τέτοιες διαιτησίες δυστυχώς δεν μείνει κανείς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ζητάμε επίσης από την διοργανώτρια αρχή να πάρει μέτρα με την επίπληξη των διαιτητών ή αν δεν μπορεί να βρει να διακόψει το πρωτάθλημα αλλιώς θα φύγουμε εμείς. Ζητάμε ισότητα κάθε Κυριακή και τίποτα παραπάνω. Συγχαρητήρια για την νίκη στην ομάδα του Ιπποκράτη. Η σταγόνα κύριοι ξεχείλισε».

Με εκτίμηση

Το Δ. Σ. Α. Ε ΜΑΝΔΡΑΣ 2016