Βαθμολογία

Νίκες για Οικονόμο, Φαλανιακό, Αχιλλέα, Μαυροβούνι, Σμόλικα και Δαμάσι

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ DE – TOX (4/12)

Ολυμπιακός Αμπελιάς-Οικονόμος Τσαριτσάνης 0-1

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης συνέχισε με νίκη στην έδρα της Αμπελιάς. Οι πρωτοπόροι έφθασαν στο γκολ στο 49' με ένα εντυπωσιακό αριστερό πλασέ του Στέλιου Δραχαλίβα, ενώ τρεις φορές τα δοκάρια απέτρεψαν την παραβίαση της εστίας του πολύ καλού Κιλιργιώτη, που έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 2' αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Δραχαλίβα στο δεξί του "Γ".

Στο 6' το σουτ του Βλαχάκη αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 81' η κεφαλιά του Σουγλή.Στο 86' ο εκ Δολίχης αμυντικός των Τσαριτσανιωτών είδε το βολέ του να αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι και την μπάλλα να "σκάει" επί της γραμμής τέρματος, χωρίς να επιτευχθεί το 0-2 (όπως ορθά υπέδειξε ο α' βοηθός).

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με ελλείψεις, είχαν στον πάγκο τους τον "υπηρεσιακό" Κώστα Ξύτσα που άσκησε καθήκοντα προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαλάγγα.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Ξύτσας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ., Νικολακούλης, Αντωνίου, Κοτρώτσιος Χρ. (87′ Πλίτσης), Χατζής, Κουρμπάτι (1′ λ.τ. Βασιλειάδης (62′ Χριστοδούλου)), Γκαραβέλης, Καρατζούκου, Τσαπατώρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πάτσης, Βλαχάκης (68′ Σεμερτζίδης), Πούτας (84′ Ντούφας), Δραχαλίβας Στ.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Μίχος, Στάμος.

Αστραπή Νέας Πολιτείας-Δαμασιακός 0-2

Ο Δαμασιακός κέρδισε στην Ανθούπολη την Αστραπή Νέας Πολιτείας με σκορ 0-2. Ο Στέλιος Λούτσος χάρισε την νίκη στον Δαμασιακό με δύο δικά του τέρματα, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 14′ με κεφαλιά και στο 18′ με σουτ από θέση βολής.

Στο 12’ η Αστραπή Νέας Πολιτείας πέτυχε γκολ με τον Παναγιώτη Φουρκιώτη και ο β’ βοηθός κ. Κοσμάνος το ακύρωσε ως οφ σάιντ, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν παράπονα για την απόφαση αυτή.

Ο Δαμασιακός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε στο 80′ ο Στέλιος Λέτσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (59′ Αθανασόπουλος), Πέτρου, Γεωργοσούλης, Ζαρκαδής (59′ Βέλλας), Φουρκιώτης (75′ Κούρτης), Καλτσάς (75′ Βρούβας ), Μπόνιας (59′ Κωνσταντίνου).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Ασπραδάκης (60′ Τσιάλτας), Λέτσιος, Μουσιάρης Θ., Μουσιάρης Δ., Θώμο, Βίδρας (46′ Κυρατζής), Λούτσος, Σκούπρας, Τσούτσας (80′ Δεληχάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μπλιώνας, Κοσμάνος.

Φαλανιακός-Δόξα Αργυροπουλίου 5-0

O Φαλανιακός σημείωσε άλλη μία ευρεία νίκη κερδίζοντας αυτή τη φορά το Αργυροπούλι με σκορ 5-0. Στο 40’ ο Κώστας Τσιάκος έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 50’ ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος έκανε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Δύο λεπτά μετά ο Βασίλης Λόλας έκανε το 3-0 και στο 55′ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 4-0. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Κώστας Τσιάκος στο 75’

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Μαχαίρας (55′ Νάστας), Γιαννακόπουλος (70′ Πανταζής Γ.), Λάιος (60′ Καρακίτσιος), Λυγούρας Β. (55′ Ιωαννίδης Σεμ.), Μπλέντι Σ., Πανταζής Ηλ., Μπλέντι Μ., Λόλας (55′ Ιωαννίδης Σπ.), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.

Δόξα Αργυροπουλίου (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Ι., Σακοράφας, Χατζής (70′ Βογιατζής), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Φουρτούνας (70′ Μπέλτσιος), Καραλής Π., Σαμπανλάρι Άλ. (80′ Μπαμπάκος), Βασιλειάδης (80′ Γουναράς), Τζατζάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Κοτούμπας Δ., Κοτούμπας Ν.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Αχιλλέας Φαρσάλων 0-3

Άλλη μία νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Αυτή τη φορά πέρασε από το Βλαχογιάννι κερδίζοντας με σκορ 0-3. Ο Χρήστος Κερμελίδης με δύο γκολ σε 4′ και 7′ έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους».

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 0-3 στο 37’ λεπτό με γκολ του Σωτήρη Παπακωνσταντίνου από βαθιά πάσα του Δημήτρη Σταθάκου.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης (46′ Αλεξίου), Γκουρομπίνος Δ. (46′ Παπανικολάου), Τσιάρας, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Γκουρομπίνος Μ. (65′ Κιόρι), Κοντοθανάσης (85′ Λάκης), Φακίτσας Σ. (85′ Θάνος), Γελαλής, Πατσής.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης – Αποστόλης Παπαδόπουλος): Κουτσογιαννούλης, Σταθάκος (80′ Καραμπάλιος), Τσούλης (60′ Ντελής Ι.), Παπαδόπουλος, Πατσιούρας, Ντελής Δ., Χατζόπουλος (67′ Αγγελόπουλος), Γανός, Κερμελίδης (60′ Φουρίκης), Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου (80′ Μπαϊράμι).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Παπαγεωργίου, Γκόγκος.

Όλυμπος Γόννων-ΑΟ Μαυροβουνίου 0-3

Το Μαυροβούνι συνέχισε νικηφόρα κερδίζοντας με σκορ 0-3 τον Όλυμπο Γόννων. Ο Αλέξανδρος Κακαζούκης σκόραρε μόλις στο 2′ με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Θύμιου Μπέτση. Ο Γιάννης Μαγγόλας διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους στο 33′ σε διπλή προσπάθεια (το πρώτο σουτ του Θύμιου Μπέτση σταμάτησε στο δοκάρι των γηπεδούχων).

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 75’ ο Δημήτρης Αντωνούλης με σουτ από ωραία ατομική ενέργεια. Ο Όλυμπος Γόννων είχε ευκαιρίες με τους Κολτσίδα και Ζαϊρέ Γ., ενώ ο Τριαντάφυλλος Σερίφης στο 10’ είχε δοκάρι.

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Τσιντζιλώνης (65′ Τζήκας Στ.), Γουγουλιάς Ν. (46′ Ζαϊρές Β.), Γουγουλιάς Χρ., Μπούμπουλης Αθ., Σερίφης, Συγκούνας (46′ Φώλλιας), Παρασκευούδης (65′ Τζίκα Ίλ.), Ζαϊρές Γ., Κόκρας, Κολτσίδας (60′ Πραγκαφίλλης).

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης (75′ Μπάγκας Αχ.), Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Τατσέλος, Μαγγόλας, Μπέτσης, Πασιάς, Ράχης, Κυρμιτσής (60′ Αντωνούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Κοντογιώργος, Σκυβαλίδας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ -Σμόλικας Φαλάνης 0-3

Ο Σμόλικας συνέχισε με τρίποντο αφού πέρασε με το ευρύ σκορ 0-3 από το Αβέρωφ. Στο 67’ ο Στέφανος Πρισακάρου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ωραία κεφαλιά, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Δημήτρης Μανακούσιος σκόραρε για το 0–2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 78′ ο Σωτήρης Περδίκης με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Φώτης Πλίτσης): Μάνος, Σπανός, Μπαντέλας, Σπαρτής, Τσούτσος, Ντέκας, Κανιούρας, Ζήκος (85′ Κυριακούλης), Μπέης (80′ λ.τ. Ράπτης), Γραμμένος (85′ Γκανάς), Αποστόλου (75′ Σδράλης).

Σμόλικας Φαλάνης (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Μανακούσιος Θ., Πρίφτης, Χασιώτης, Λιάκος, Περδίκης, Παπαθανασίου, Βράκας (55′ Μανακούσιος Δ.), Χριστακέας (75′ Πράπας), Καρυώτης (80′ Χαζίζι), Πρισακάρου.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Δίχρης, Σιαπλούλης.