Βαθμολογία

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αποχώρηση από το τεχνικό επιτελείο

Παρελθόν από το τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης Καρδίτσας αποτελεί ο Αλέξανδρος Κούρτογλου. Ο κύκλος που «άνοιξε» στις 29 Μαρτίου για τον Κατερινιώτη τεχνικό, «έκλεισε σήμερα, με τον ίδιο να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ομάδα της Super League 2.

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Κούρτογλου:

«Έφτασε δυστυχώς η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος.

-Από την μία προσωπικοί λόγοι που δεν χρειάζεται να αναφερθώ με αναγκάζουν βάζοντας όρια, κόκκινες γραμμές, και ζυγίζοντας πάντα πολλές φορές τα πράγματα όπως άλλωστε έχω συνηθίσει να κάνω στην μέχρι τώρα πορεία μου με αναγκάζουν να αποχωρήσω.

-Από την άλλη μεγάλη ικανοποίηση και χαρά για όλα αυτά που έγιναν στην μεγάλη αυτή ομάδα που λέγεται Αναγέννηση Καρδίτσας κατά το διάστημα της συνεργασίας μας.

-Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Παπαδημητρίου, τον κ. Μυροφοριδη και όλη την διοίκηση γι’ αυτήν την τιμή που μου έκαναν και φυσικά για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσους συνεργαστήκαμε μέσα κι έξω από το γήπεδο πάντα προς όφελος της ομάδας (συνεργάτες, φροντιστές, γιατρούς, φυσικοθεραπευτές, οδηγούς, εξωτερικούς συνεργάτες) όπως επίσης και τον κ. Περικλή Αμανατίδη γιατί ήταν μια νέα συνεργασία και γνωριμία για μένα η οποία εκ του αποτελέσματος μάλλον πήγε αρκετά καλά….

-Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να πω και σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους πάντα σε επαγγελματικά πλαίσια είχαμε άψογη συνεργασία αλλά και σχέση σε όλες τις πτυχές της ποδοσφαιρικής καθημερινότητας.

-Για το τέλος άφησα τον κόσμο της ΑΣΑ που με τον παλμό και την δυναμική του πάντα ήταν εκεί δίνοντας στην ομάδα μας ώθηση και ψυχολογία.

Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι…»