Βαθμολογία

Φυντάνης: «Άλλο το 1-0 κι άλλο το 1-1 εν όψει Τούμπας»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης που λόγω τιμωρίας του, κουτσάρισε απ΄την εξέδρα μίλησε στο SDNA για την πρώτη (κυπελλική) «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, καθώς και τη φετινή διαδρομή της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αναλυτικά ο Ηλίας Φυντάνης:

«Πρώτα απ΄όλα να σημειώσω πως εμείς πήραμε ένα μεγάλο ρίσκο πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βάλαμε στην ενδεκάδα παίκτες που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και δεν έχουν παίξει ποτέ όλοι μαζί.
Όταν πετύχαμε το γκολ στο υπόλοιπο διάστημα του ματς περάσαμε με αλλαγές κάποιους βασικούς παίκτες στην ενδεκάδα, στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα.
Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους και ήμασταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο. Στην τελευταία φάση σφυρίχτηκε ένα ανάποδο φάουλ υπέρ μας που το είδε όλη η Ελλάδα.
Μετά το τέλος του ματς ο διαιτητής παραδέχτηκε σε κουβέντα που είχαμε μαζί του πως έκανε λάθος, αλλά εμείς χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας έδινε άλλες πιθανότητες πρόκρισης και θα βλέπαμε διαφορετικά τη ρεβάνς».  
 
Για το εάν ο ΠΑΟΚ παραμένει το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «8»:
«Δεν το συζητάμε αυτό. Πρόκειται για μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου με τεράστιο μπάτζετ. Άλλο θα ήταν για εμάς να πηγαίναμε με το υπέρ μας 1-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα κι άλλο τώρα με το 1-1.
Εμείς όταν έρθει εκείνη ώρα θα διεκδικήσουμε το μερίδιο της πρόκρισης που μας αναλογεί. Εκείνο πάντως που πρωτίστως μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή της ομάδας στη Super League».
 
Για όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Μιχάλης Ζιώγας μετά το τέλος του ματς και προκαλούν την αντίδραση του Παναθηναϊκού: 
«Ουδέν σχόλιο».
 
 Για τα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει η ΑΕΛ στη φετινή διαδρομή της:
«Έχουμε παίξει τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας και έχουμε κερδίσει τα τρία. Μάλιστα το ένα εξ αυτών ήταν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο και μας έδωσε μια μεγάλη πρόκριση. Εκτός έδρας έχουμε κάποια θέματα.
Όλες οι ομάδες στη Super League 2 μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ της κατηγορίας.
Αυτό που προσπαθώ να περάσω στους παίκτες είναι πως πρέπει να παίζουν με τεράστιο πάθος και θέληση σε όλα τα ματς. Θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΛ να γυρίσει στο Αλκαζάρ και να αποτελεί τον δωδέκατο παίκτη μας».
 
 Για τη δική του επιστροφή στον πάγκο της ΑΕΛ: 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή μου. Ήταν κάτι που το ήθελα. Η Παναχαϊκή και η ΑΕΛ είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην καρδιά μου. Το μέγεθος της ΑΕΛ ωστόσο είναι διαφορετικό και πιο μεγάλο».