Βαθμολογία

Θησέας Αγριάς: Με αυτούς θα πορευτεί στον πάγκο

Η ανακοίνωση του Θησέα: Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει ότι μέχρι την σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον κ. Σταματίου στον πάγκο της ομάδας μας, το κενό θα καλυφθεί από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές μας Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου.

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη επαφές και θα επιδιώξει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Την ίδια ώρα η ομάδα της Αγριάς, ανακοίνωσε ακόμα μία αποχώρηση από το τεχνικό τιμ:

Το Δ.Σ. του Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Βαγγόπουλο, απόφαση η οποία είναι κοινή και σε απόλυτα φιλικό περιβάλλον.

Ο Μιχάλης, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει ποδοσφαιριστής και προπονητής της πρώτης ομάδας, ενώ την τελευταία τριετία έχει συνδράμει τα μέγιστα στην ομάδα, όντας προπονητής των ακαδημιών, αλλά και γυμναστής και άμεσος συνεργάτης των προπονητών μας, τόσο πέρυσι όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην σωτηρία της ομάδας, όσο και φέτος στην εξαιρετική έως τώρα πορεία.

Φίλε Μιχάλη σε θεωρούμε άνθρωπο του Θησέα, σε θεωρούμε δικό μας άνθρωπο. Οι δρόμοι μας δεν χωρίζουν, απλά βάζουμε μία άνω τελεία. Είς το επανιδείν.