Βαθμολογία

Επίσκεψη του UEFA Mentor Les Howie στην Αθήνα

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας του νέου UEFA Mentor για θέματα ανάπτυξης και εκπαίδευσης, κ. Les Howie.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν με τα αρμόδια στελέχη της Ομοσπονδίας θέματα που σχετίζονται με τα αναπτυξιακά (Grassroots) προγράμματα της ΕΠΟ και τις εκπαιδευτικές σχολές Grassroots (UEFA C, UEFA D), ενώ αξίζει να αναφερθεί η συμμετοχή του κ. Howie στη σχολή UEFA D που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στην Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου.

Από την πλευρά του ο κ. Howie εξήρε τον προγραμματισμό, τη δομή και τη λειτουργία των αναπτυξιακών προγραμμάτων και της εκπαίδευσης, καθώς επίσης την πρόοδο που παρατηρείται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια στα εν λόγω πεδία.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, κ. Howie είχε επαφές με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και εκπρόσωπο στην UEFA για θέματα Grassroots Παναγιώτη Παπαχρήστο, με τον τεχνικό διευθυντή Εκπαίδευσης Κώστα Τσάνα, τον τεχνικό διευθυντή Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, τον επικεφαλής Εκπαίδευσης Μιχάλη Μητροτάσιο και τον Grassroots Manager Χρήστο Σίσκο.