Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Βιολογικό

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και Απόλλων Γαλήνης πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο Βιολογικό της Νέας Σμύρνης (2-2).

Ο Πανιώνιος μπήκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ του Παναγιώτη Παϊτέρη για το 2- 0 και τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναγιώτης Παϊτέρης σκόραρε στο 21′ και στο 27′ για το 2 – 0 των γηπεδούχων, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 45′. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Γκουτσιούδη να σκοράρει για το 2-1 και τον Στρατηνάκη να κάθεται για το υπόλοιπο του αγώνα κάτω από την εστία των γηπεδούχων. Το πέναλτι κέρδισε ο Ζυγούρης από τον Κίτσα.

Στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες με τον Μαστρογιάννη στο 82′ με δυνατό σουτ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο Βιολογικό της Νέας Σμύρνης (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 40′ με τον Κυριακόπουλο αλλά και σημαντικές στιγμές με τους Γκουτσιούδη και Βαρσάμη.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Κίτσας Ι. (46′ λ.τ. Στρατηνάκης), Κανής, Βασιλείου Π., Σκέντζας Χρ., Παϊτέρης, Ελιζόπουλος, Σκέντζας Ρ., Γκαρίτης (67′ Δημόπουλος), Κίτσας Π., Σερέτης (55′ Σκέντζας Π.), Δαλαμπύρας.

Απόλλων Γαλήνης (Δημήτρης Μήτσης): Σβάρνας, Κοκκινόπουλος, Τζήκας Γ., Ζυγούρης Π., Ζυγογιώργος Γ., Τζίκα Άσ. (80′ Μαστρογιάννης), Γκουτσιούδης, Μωυσιάδης (75′ Λάιος), Ζυγούρης Θ., Βαρσάμης, Κυριακόπουλος (48′ Γκέκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Παπαγεωργίου, Σκάρπας.