Βαθμολογία

Ήττα στις Σέρρες (VIDEO)

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την ήττα στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό με 1-0. Το ματς διεξήχθη το Σάββατο (27/11). Ο Μαντζάρης στο 13’ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ εντός περιοχής του Ζέρη από τα δεξιά. Στο 16’ ο Ζέρης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σκούπρα την τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει πριν ο Κόντσι την στείλει στα δίχτυα του Απόλλωνα.

">http://

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ (1-0) στο 29’. Ο Μαντζάρης έκανε λάθος μεταβίβαση προς τον Χατζή, ο Ανάκογλου έκλεψε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Παπαβασιλείου, με τον τελευταίο να την στέλνει στα δίχτυα για το 1-0 των Σερραίων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 49’ η σέντρα-σουτ του Ανάκογλου από τα αριστερά δυσκόλεψε τον Μαντζάρη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75’ ο Σκούπρα έβαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Βίγια έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής και έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Κουκόλης, Γιανναράκης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Ανάκογλου (82’ λ.τρ. Έππας), Κανίς, Κόντσι (76’ Φουάσης), Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (57’ λ.τρ. Ζιάκας), Βίγια (81’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ Παναγιώτου), Κανούλας.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Νταβέλας (Μακεδονίας) – Κουβαλάκης (Δράμας). 4ος: Πουλικίδης (Δράμας).