Βαθμολογία

ΟPEN: Ποια εκπομπή μεταφέρεται στις 3 μετά τα μεσάνυχτα προτού «κοπεί»

Από τις πιο σύντομες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση είχε το ριάλιτι μόδας Glam Wars που έκανε πρεμιέρα πριν από δυο μήνες περίπου στο OPEN. Ωστόσο, τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του παιχνιδιού με την Κάτια Ταραμπάνκο που κυμαίνονται στο 0,9% μετά βίας 1%, δεν έδωσαν άλλα περιθώρια στο κανάλι για περαιτέρω ευκαιρία στον προγραμματισμό του.

Ετσι, από αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται το Glam Wars θα μπορούν να παρακολουθούν μόνο οσοι υποφέρουν από αϋπνίες καθώς το παιχνίδι από την μεσημεριανό απογευματινή ζώνη που ήταν έως σήμερα μετακομίζει στις 3 μετά τα μεσάνυχτα και όχι δεν πρόκειται για επεισόδιο σε επανάληψη αλλά σε πρωτότυπο, γεγονός που συνιστά ακόμα ένα ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση. Φυσικά, δεν χρειάζεται να επισημάνω ότι από την νέα χρονιά το παιχνίδι κόβεται πράγμα που σημαίνει ότι το κανάλι περιμένει να εξανληθούν τα προσυμφωνημένα επεισόδια και στη συνέχεια το παιχνίδι – που σχεδόν κανείς θα θυμάται ακόμα και η παρουσιάτριά του -θα περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Με την Κάτια Ταραμπάνκο ήταν στην κριτική επιτροπή ο make up expert Παντελής Τουτουντζής , η fashion stylist Έλενα Βαζούρα και ο hair expert Τομ Ζώης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μια εβδομάδα κόπηκε και η εκπομπή Μίλησέ μου με την Τζορτζέλα Κόσιαβα για τον ίδιο ακριβώς λόγο και όλα αυτά προτού καλά καλά αναλάβει ο νέας Πρόεδρος του ΔΣ του OPEN και η νέα διευθύντρια προγράμματος Χρύσα Μασούρου.

tinasmess.gr