Βαθμολογία

Ο Γιώργος Μασούρας δίπλα στην Εθνική Γυναικών

Με την ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ. του ΠΣΑΠΠ, ο Γιώργος Μασούρας παρέστη την Τρίτη 23/11/2021 στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών επ’ ευκαιρία της ένταξής τους στον Σύνδεσμο ως μέλη του και της μετονομασίας του σε Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών & Ποδοσφαιριστριών.

Ο εν ενεργεία διεθνής επιθετικός και ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠΠ, Γιάννης Μπράχος, μίλησαν στις παίκτριες της Εθνικής Γυναικών, πριν την προπόνηση της Τρίτης 23/11/2021 στον Άγιο Κοσμά, για την απόφαση του συνδέσμου να "ανοίξει τις πόρτες του" και στις γυναίκες που υπηρετούν το ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Μασούρας απηύθυνε χαιρετισμό, καλωσόρισε τις συναθλήτριές του στον ΠΣΑΠΠ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες, ενώ ο κ. Μπράχος μίλησε για την ιστορική αυτή απόφαση που πάρθηκε τον περασμένο Μάιο και εξήγησε στις διεθνείς τα οφέλη της ιδιότητας του μέλους. Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι κοπέλες της Εθνικής υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τόσο τους εκπροσώπους του συνδέσμου όσο και την απόφαση η οποία τους ανακοινώθηκε. Ο Γιώργος Μασούρας χαιρέτησε μία προς μία τις παίκτριες και τα μέλη του προπονητικού team και είχε σύντομες συνομιλίες μαζί τους, όπως επίσης με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γιώργο Κυριαζή.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ.