Βαθμολογία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Κίσσαβο Συκουρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου με αφορμή το Κυριακάτικο (21/11) ματς στον Πυργετό κόντρα στην τοπική ομάδα της Αναγέννησης. Αναλυτικά:

«Ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος εκφράζει τη μεγάλη του δυσαρέσκεια και απογοήτευση όσον αφορά το τι εκτυλίχθητε στις καθυστερήσεις  του σημερινού αγώνα και ενώ το σκορ ήταν στο 2-3.

Πιο αναλυτικά παίχτης της αντίπαλης ομάδας που σκόραρε και έκανε το τελικό 3-3 ήταν σε οφθαλμοφανέστατη θέση off side, τουλάχιστον 3 μέτρα!!!Πρόκειται για τόσο εξόφθαλμη φάση που μέχρι και οι γηπεδούχοι γελούσαν μετά την ολοκλήρωση της και που ο φίλαθλος κόσμος του Κισσάβου, που για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο, βγήκε από τα ρούχα του.

Σημερινός "θύτης" (για να μη χρησιμοποιήσουμε τη λέξη εγκληματίας) είναι ο επόπτης κ. Μπατζιανούλης Παναγιώτης, ο οποίος ενώ ήταν μέσα στη φάση αρχικά έκανε την κίνηση να σηκώσει την σημαία ,για κάποιο λόγο όμως το μετάνιωσε και την άφησε κατεβασμένη και έγινε το σημερινό έγκλημα στις καθυστερήσεις του αγώνα. Και τι έγινε μετά; Μετά το γέλιο αμηχανίας των γηπεδούχων; Μετά λοιπόν όταν οι ποδοσφαιριστές του διαμαρτυρηθήκαν ο εν λόγω κύριος χαμογελούσε υποδεικνύοντας ειρωνεία στους εκνευρισμένους ποδοσφαιριστές.

Και ρωτάμε εμείς τώρα τον κ. Μπατζιανούλη Παναγιώτη:

Όταν ρωτηθήκατε εκείνη τη στιγμή καθώς και με τη λήξη του αγώνα ποιος παίχτης της ομάδας μας κάλυπτε τον μετέπειτα σκόρερ δεν ξέρατε να μας απαντήσετε. Μήπως τώρα μπορείτε να μας το πείτε;

Για ποιο λόγο, ενώ κάνατε την κίνηση να σηκώσετε τη σημαία και να υποδείξετε την παράβαση  τελικά δεν τη σηκώσατε και έγινε αυτό που έγινε;

Έγινε σκόπιμα; Επηρεαστήκατε από κάτι;

Μήπως πρόκειται λόγω ανικανότητας λήψης μιας απόφασης; Μιας απόφασης κρίσιμης ,η οποία αλλοιώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα;

Κατόπιν όλων των παραπάνω ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος  ΑΠΑΙΤΕΙ:

Την τιμωρία του κ.Μπατζιανούλη από την ΕΠΣ Λάρισας και να μην οριστεί ξανά σε αγώνα της ομάδας μας.

Να μη παίζει κανένας με τον καθημερινό κόπο και ιδρώτα μας.

Ουδέποτε ζητήσαμε εύνοια, ούτε και θα το κάνουμε.

ΥΓ.1: ΟΥΔΕΝΑ παράπονο από τον διαιτητή του αγώνα κύριο Πατέτσο Γεώργιο και τον πρώτο βοηθό του κύριο Κοτούμπα Δημήτριο.

ΥΓ.2: Αξίζει τον κόπο που κάνουμε ασχολούμενοι με την ομάδα και το άθλημα που αγαπάμε (προσπαθώντας να έχουμε ένα γήπεδο στολίδι γεμάτο με κόσμο και πρωτίστως με παιδιά) να βλέπουμε τέτοια πράγματα ή να μείνουμε σπίτι μας και να ασχοληθούμε με την οικογενειακή μας ηρεμία;».