Βαθμολογία

Πολύ καλός ο Ηρακλής Λάρισας, του έλειψε μόνο το γκολ! (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (21/11) στο γήπεδο Νέου Κεραμιδίου Πιερίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Χρήστος Γκατζούλης

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 3ο όμιλο, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου αντιμετώπισε τον Ηρακλή Λάρισας με τις δύο ομάδες να αποσπούν το βαθμό στο τελικό 0-0.

Η αναμέτρηση είχε πολύ καλό ρυθμό, πάθος και δυνατές μονομαχίες. Ο Ηρακλής Λάρισας του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μισό του αγώνα, ενώ στην επανάληψη το ματς απέκτησε μία «άγρια» ομορφιά αφού οι γηπεδούχοι του Απόστολου Στύλου ανέβασαν «στροφές», είχαν τις καλές τους στιγμές όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ηρακλής Λάρισας θα μπορούσε να είχε φύγει με τη νίκη, αν έκανε κάποια από τις ευκαιρίες που είχε γκολ, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο. Η λαρισινή ομάδα τα πήγε πολύ καλά, κόντρα σε μία καλή ομάδα και μία δύσκολη έδρα. Ο βαθμός της ισοπαλίας, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα φέρνει ικανοποίηση ενόψει της συνέχειας.

Στο 5’ ο Ζαφειρίου εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, δύσκολα έδιωξε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Ένα λεπτό μετά ο ταχύτατος Ναρίνογλου έκανε την ωραία ενέργεια, έδωσε στον Ζαφειρίου που δεν πρόλαβε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να σουτάρει αφού τον πρόλαβε ο κίπερ των γηπεδούχων.

Στο 49’ ο Σεχολάρι εκτέλεσε το κόρνερ, με γροθιές έδιωξε ο Παπαγιάννης. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, ο Αγρόδημος έκανε το σουτ από καλή θέση, μπλόκαρε ο κίπερ.

Ένα λεπτό μετά, από κόρνερ του Ηρακλή, ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας.

Στο 74’ ωραία ενέργεια του Ναρίνογλου μέσα από την περιοχή, κόντραρε η μπάλα με τον τερματοφύλακα και κατέληξε κόρνερ. Στο 83’ ο Κοτσιαρίδης από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιατζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς (92’ Μυστρίδης), Καλαϊτζίδης (75’ Νομικός), Κατσαμάγκας, Φωκαϊδης, Σεχολάρι, Κοτσιαρίδης, Μαργαρίτης.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Ναρίνογλου (89’ Σταμάτης), Μπάμης, Αλεξίου, Ζαφειρίου (94’ Τάρτας), Βαγενάς (75’ Χρηστίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), Μπογιατζόγλου (Ημαθίας), Γκόγκος (Ημαθίας).