Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Πυργετός και Συκούριο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε την Κυριακή (21/11) η αναμέτρηση στον Πυργετό. Η τοπική ομάδα αντιμετώπισε τον Κίσσαβο Συκουρίου (3-3).

Στο 28’ ο  Καραντώνης έκανε το 0-1, σκορ που ήταν μέχρι το ημίχρονο. Στο 42’ δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με τον Τζιούρα. Στο 48’ ο Αγγέλης έκανε δύο τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Ο Πυργετός μείωσε στο 57′ σε 1-2 με τον Βάρσο και τον ίδιο παίκτη να φέρνει το ματς στα ίσια στο 61’. Στο 69′ με σουτ από κάθετη πάσα του Κορδέλα έγινε το 2-3, ενώ η Αναγέννηση Πυργετού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με γκολ του Δόνου.

*Το Συκούριο διαμαρτύρεται για την κατοχύρωση του τρίτου τέρματος του Πυργετού, από τον επόπτη Μπατζιανούλη, αφού όπως αναφέρει η ομάδα του Κισσάβου ήταν οφσάιντ.

Αναγέννηση Πυργετού (Κώστας Μαλλιάρας): Παναγιωτόπουλος, Περκέτσι (90′ Δούρος), Σινάν Έρ., Καμάμι (50′ Δόνος), Δελητζάνης, Σινάν Κ., Ρακίπι Ν., Νικολακάκης, Μπίμπα Κ., Μπόλο (75′ Τριανταφύλλου), Βάρσος.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Πολυμέρου, Αγγέλης, Βαρσάμης, Νεμπεγλέρας (62′ Γκαντόγλου), Λανάρας, Γκρέτσης, Βόραδας, Κορδέλας, Καραντώνης, Λιόγκας (73′ Πότσης), Τζιούρας (46′ Γκανάτσιος).

Διαιτητική τριπλέτα: Πατέτσιος, Κοτούμπας Δ., Μπατζιανούλης.