Βαθμολογία

Ο Μακρής με τρομερό γκολ έδωσε τη λύση!

Ο Δωτιέας Αγιάς έκανε το καθήκον του, όσον αφορά τους στόχους που έχει βάλει για την παραπάνω κατηγορία, κερδίζοντας με σκορ 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Όπως μας δήλωσε ο προπονητής των Φαρσάλων κ. Χρήστος Καπελιάνης, το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε καθαρά αγωνιστικά πλαίσια και θέλει η ομάδα να εκφράσει το «ευχαριστώ» για την άψογη φιλοξενία στην ομάδα της Αγιάς.

Στο πρώτο μέρος παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο, επιθετικό, κατά διαστήματα από την ομάδα της Αγιάς αλλά με πολύ άγχος και έγιναν και ευκαιρίες.

Στο 15’ ο Λεσάϊ έκανε το σουτ εντός περιοχής πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Μπλατσέρης έστειλε το σουτ άουτ με πανομοιότυπο τρόπο.

Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Παπακωνσταντίνου για τα Φάρσαλα, έβγαλε με τα πόδια ο Βουγιουρδής. 30’ και 35’ σε πολύ καλή θέση δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση.

Στο 40’ ύστερα από γύρισμα του Παπακωνσταντίνου, τον Φουρίκη που περίμενε τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 55’ ο Ντακούλας έκανε τη κεφαλιά, στο παραθυράκι, μεγάλη απόκρουση από τον Κουσιά.

Στο 65’ ο Μάνικος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Κερμελίδης έκανε το σουτ, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έξω.

Στο 70’ αποβλήθηκε ο Γανός για τα Φάρσαλα με δεύτερη κίτρινη από τον επόπτη κ. Πατέτσο, γι’ αυτή την απόφαση διαμαρτύρεται ο Αχιλλέας.

Στο 75’ ύστερα από κόρνερ ο Τσακάλι σε κενή εστία δεν τα κατάφερε. Στο ίδιο λεπτό σε αντεπίθεση, ο Φουρίκης ύστερα από πάσα του Χατζόπουλου, τον πρόλαβε ο Τσακάλι.

Στο 85’ όμως τη λύση έδωσε ο Γιώργος Λεσάϊ που έβγαλε την καταπληκτική σέντρα για τον Κώστα Μακρή στο ύψος του πέναλτι που με πολύ όμορφο γυριστό σουτ έκανε το 1-0 και έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του!

*Η νίκη της Αγιάς είναι αφιερωμένη από την διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές στον παίκτη της ομάδας Κώστα Χατζή που έχασε τον παππού του.

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Βουγιουρδής, Μάνικος, Κόκκινος, Κορλός (55’ Χατζής), Τσακάλι, Σούμπασης (60’ λ.τ. Παπαγιαννούλης), Μακρής, Ντακούλας, Μπλατσέρης (86’ Παππάς), Τσιρογιάννης, Λεσάϊ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης (53’ Καραμπάλιος), Παπαδόπουλος, Πατσιούρας (60’ Ντελής Δ.), Τσούλης, Χατζόπουλος, Γανός, Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (72’ Αετόπουλος), Φουρίκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Μάνος, Πατέτσος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ