Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις έμεινε «όρθιος» ο Παναγροτικός κόντρα στο Μαυροβούνι

Ένα μέτριο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Παναγροτικό και το Μαυροβούνι, με τελικό σκορ 1-1 για την 8η αγωνιστική της Α’ DE – TOX.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το σημερινό αποτέλεσμα, σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός πως είχαν τέσσερις βασικές απουσίες (Γκουντίκας, Πετράκης, Ξιώνης, Σιόκος).

*Άψογος στα καθήκοντά του ο έμπειρος παρατηρητής του αγώνα κ. Χρήστος Χατζούλης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι τρεις από τις τέσσερις απουσίες είναι επιθετικογενείς, έτσι η Νίκαια στο σημερινό παιχνίδι δεν κατάφερε να παίξει το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε, το «πάλεψε» όμως με όσες δυνάμεις είχε και στις καθυστερήσεις πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Από την άλλη και το Μαυροβούνι είχε απουσίες από την βασική ενδεκάδα, έτσι και αυτό με τη σειρά του δεν ήταν τόσο αποτελεσματικό.

Από την κερκίδα παρακολούθησε την αναμέτρηση ο πρόεδρος του Παναγροτικού κ. Γιώργος Ακριβούλης.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά για το Μαυροβούνι, στο 53’ ο Μπάγκας Κ. δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Η δε Νίκαια έμεινε με εννέα παίκτες προς το τέλος αφού στο 85’ τραυματίστηκε ο Γκατζούλης Λ. και στο 87’ ο Ακρίβος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη.

Ο πρόεδρος της Νίκαιας όπως μας τόνισε στο τέλος, ο κ. Γιώργος Ακριβούλης είναι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια της ομάδας του, αφού ακόμη και σήμερα που ήταν αποδεκατισμένη, κατάφερε να μη χάσει. Φυσικά στην άκρη του μυαλού του έχει και την άνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία, αφού είναι μία ομάδα με νέα παιδιά και υγεία και θέλει να τους δώσει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχουν.  

Στο 5’ καλό σουτ του Αντωνούλη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κωνσταντίνου. Στο 8’ το δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη έξω από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση ο κίπερ.

Στο 25’ ο Γκανάβας έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Μπρέλλα.

Στο 32’ πολύ καλό σουτ του Πασσιά, σε ετοιμότητα ο Κωνσταντίνου έδιωξε. Δύο λεπτά μετά ο Πασσιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να συγκρατήσει τη μπάλα ο Κωνσταντίνου που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Και στο 96’ ο Χουσενάϊ πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ για το γκολ της ισοφάρισης και το τελικό 1-1.

Παναγροτικός Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος (72’ Ανυφαντής), Ψαρούλης, Ακρίβος, Περήφανος, Παπακώστας (46’ Τσούρα), Χουσενάϊ, Νάτσης (72’ Δημητρόπουλος), Ανδρεόπουλος (64’ Μούλιας), Γκανάβας, Φάσας (55’ λ.τ. Γκατζούλης Λ.).

ΑΟ Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μαγγόλας, Τατσέλος, Αντωνούλης (84’ Κυρμιτσής), Μπέτσης, Πασσιάς, Εμμανουήλ (62’ Ράχης).  

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Καραμπούλας, Δεληγιάννη.