Βαθμολογία

«Μοναξιά» στην κορυφή για τον Οικονόμο

Την μοναξιά της κορυφής της Α' DeTox Κατηγορίας απολαμβάνει από σήμερα το απόγευμα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επικράτησε στο Βλαχογιάννι της τοπικής Δόξας με 2-0 και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την εντός έδρας απώλεια του μέχρι τώρα "συγκατοίκου" του Παναγροτικού Νίκαιας.

Στο 10' ο Βλαχογιαννίτης Αθανασούλης "απείλησε" τους άλλοτε συμπαίκτες του με σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γραβάνη, ο οποίος στο 14' εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντούφα.Στο 32' ευθύβολο σουτ του Σουγλή κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων και κατέληξε κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Στέλιος Δραχαλίβας που με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε απ'ευθείας την μπάλλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (0-1).

Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου (45'+1'), από ενέργεια του Μπουμπουνάρα από αριστερά, ο Γιάννης Βλαχάκης με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.Στο 63' οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι με τον νεοεισελθόντα Γκουρομπίνο που σούταρε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ στο 90' με εξαιρετική αντίδραση ο Γραβάνης απέτρεψε το 0-3 σε πλασέ του Πεπκολάι, αποκρούοντας σε κόρνερ.

Την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Βλαχογιάννι ολοκλήρωσε με την άψογη διαιτησία της η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, συνεπικουρούμενη από τους βοηθούς Χρήστο Καραγιάννη - Μιχάλη Παπαγεωργίου.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής (84' Παπανικολάου), Τσιάρας (55' Φράτζας), Κυπαρίσσης, Πέτρου, Κιόρι (55' Μάρ.Γκουρομπίνος), Ν.Λάκης (71' Γελαλής), Σ.Φακίτσας, Κοντοθανάσης, Φουρκιώτης (71' Θάνος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (79' Κωνσταντινίδης), Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντούφας (58' Σεμερτζίδης), Πούτας (63' Πάτσης), Βλαχάκης, Πεπκολάι, Στ.Δραχαλίβας.

* Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης δια του γενικού αρχηγού Βαγγέλη Πάσχου βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον βετεράνο Βρασίδα Κοντοθανάση για την συνολική διαδρομή του στο ποδόσφαιρο αλλά και το απαράμιλλο ήθος του, υπό το γενικό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων στο γήπεδο "Σπύρος Θάνος".